Închide meniul

Răzvan Marin pleacă de la Ajax! Are oferte din Anglia și Italia. Anunțul făcut de olandezi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 aprilie 2020, 11:48

Răzvan Marin pleacă de la Ajax! Are oferte din Anglia și Italia. Anunțul făcut de olandezi

Profimediaimages

Răzvan Marin poate pleca de la Ajax

  • Răzvan Marin nu vrea să revină în Belgia
  • Mijlocașul român are o cotă de piață de 8 milioane de euro
  • Marin a fost dorit de FC Bruges

Mijlocașul român le-a transmis oficialilor ”lăncierilor” că dacă va pleca de la Ajax o va face doar într-un campionat mai bun. soccernews.nl susține că Marin are oferte din Anglia și Italia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cota lui Răzvan Marin a scăzut la 8 milioane de euro

O altă variantă susținută de olandezi este cea a unui împrumut în Eredivisie, campionat deja încheiat, acolo unde jucătorul venit de la Standard pentru 12.5 milioane de euro ar avea șanse mai mari să joace. 

În momentul transferului la Ajax, internaționalul de 23 de ani era cotat la 13.5 milioane de euro. Între timp, după evoluțiile mai puțin convingătoare, cota lui a ajuns la 8 milioane de euro.

17 meciuri și două pase decisive a adunat Marin în tricoul lui Ajax, în acest sezon.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României 23:55 LIVE TEXTManchester City – Real Madrid se joacă ACUM! Bayern s-a calificat în semifinalele Champions League 23:25 „S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund 23:20 Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică 22:55 Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros 22:41 Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor 22:12 Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 22:07 „Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României! 21:37 Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei 21:30 Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Feyenoord s-a distrat cu marea rivală Ajax și s-a impus cu scorul de 6-0, în derby-ul Olandei
Fotbal extern • 7 apr., 17:56
Feyenoord – Ajax 6-0! „Măcel” în campionatul Olandei! „Lăncierii”, la cea mai dură înfrângere din istoria derby-ului
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Sven-Goran Erikkson va sta pe banca lui Liverpool
Fotbal extern • 13 feb., 15:27
Sven-Goran Erikkson va sta pe banca lui Liverpool! Vis împlinit pentru antrenorul suedez