Închide meniul

Răzvan Marin, primele declaraţii după ce a făcut vizita medicală. Motivul pentru care a ales-o pe Cagliari

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2020, 15:19

Reclamă
Răzvan Marin, primele declaraţii după ce a făcut vizita medicală. Motivul pentru care a ales-o pe Cagliari

Profimediaimages

Răzvan Marin a ajuns în Italia

UPDATE 18:45 Cagliari a postat o poză cu Răzvan Marin la aeroport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 24 de ani va fi cedat de Ajax pentru aproximativ 10 milioane de euro. Aşteptat de fani la aeroport, Marin le-a oferit primele declaraţii jurnaliştilor italieni.

Răzvan Marin va juca în Serie A

"Sunt foarte fericit că sunt aici, abia aştept să debutez şi să fiu la dispoziţia echipei. De ce am ales-o pe Cagliari? Pentru că, în acest moment, este cea mai bună opţiune pentru cariera mea. Îmi doresc să îmi îmbunătăţesc jocul aici", a declarat Răzvan Marin, conform centotrentuno.com.

Reclamă
Reclamă

”Lăncierii” au plătit 12.5 milioane de euro pentru a-l aduce pe Marin de la Standard Liege. A fost al treilea cel mai scump jucător vândut de gruparea din Belgia.

Românul a jucat numai 10 meciuri în campionatul Olandei. În 5 dintre acestea a fost titular, dar nu a reuşit să înscrie vreun gol. Cota lui de piaţă a fost într-o continuă cădere şi a ajuns la 8 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax face spectacol cu Beşiktaş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și