Închide meniul

Răzvan Marin, ridicat în slăvi în Italia, după partida cu Roma! Internaționalul român a primit cea mai mare notă: ”Energie pură!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 26 aprilie 2021, 6:18

Răzvan Marin, ridicat în slăvi în Italia, după partida cu Roma! Internaționalul român a primit cea mai mare notă: ”Energie pură!”

Profimediaimages

Răzvan Marin, în tricoul celor de la Cagliari

În urma prestației pe care a avut-o, Marin a primit cea mai mare notă, 7,5, și a fost lăudat de jurnaliștii italieni. Românul a primit și un cartonaș galben și va lipsi în partida cu Napoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce partidă, din nou, pentru Marin! A marcat golul de 2-1 și a oferit un assist pentru Joao Pedro, pentru 3-1. Păcat pentru galben, va lipsi cu Napoli”, notează cei de la cagliarinews24.com.

În acest moment, Cagliari se luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar cu succesul obținut în fața romanilor a trecut pe locul 17, primul deasupra liniei, cu 31 de puncte.

Răzvan Marin lăudat în presa din Italia

Răzvan Marin i-a impresionat și pe cei de la Tuttomercatoweb, care au lăudat prestația românului și l-au notat tot cu 7,5.

Energie pură! Face ceea ce îi cere Semplici. Construiește, dar apare și la finalizare. Răspunde prezent și luminează repriza secundă. 

Reclamă

Șutul său cu piciorul drept din afara careului îl învinge pe Pau Lopez, iar apoi îi pune mingea pe cap lui Joao Pedro, la golul de 3-1”, notează și cei de la Tuttomercatoweb.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și