Închide meniul

Răzvan Marin, tot mai aproape de plecarea de la Ajax: ”Mai multe echipe concurează pentru titlu acolo”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 19:16

Răzvan Marin, tot mai aproape de plecarea de la Ajax: ”Mai multe echipe concurează pentru titlu acolo”

Zuma Press / Federico Guerra Maranesi via hepta

Răzvan Marin, tot mai aproape de plecarea de la Ajax: ”Mai multe echipe concurează pentru titlu acolo”

Marin nu a evoluat deloc în 2020 pentru trupa pregătită de Erik Ten Hag, așa că ar fi tentat să se întoarcă în Belgia, un campionat pe care îl cunoaște foarte bine din perioada în care a jucat la Standard Liege.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin: ”Belgia este mai echilibrată”

Răzvan Marin a făcut comparații între campionatele din Belgia și Olanda. El susține că în Belgia mai multe formații se luptă pentru titlu, iar în Olanda Ajax este favorită an de an.

”Belgia este mai echilibrată, mai multe echipe concurează pentru titlu acolo, aici aveți două sau trei echipe care fac asta. De obicei, este Ajax și restul”, a spus Marin, potrivit AjaxShowTime.com

Răzvan Marin e prieten cu Dusan Tadic la Ajax

Răzvan Marin nu se numără printre titularii de la clubul batav, dar totuși s-a integrat bine alături de coechipieri. El a dezvăluit că este prieten cu sârbul Dusan Tadic.

”Sunt foarte apropiat de Dusan Tadic, uneori luăm cina împreună, el este ca un frate pentru mine. Este un profesionist, faca totdeauna ceva în plus, începe să lucreze înainte ca antrenamentul să înceapă efectiv și o face și după ce se termină. Am învățat multe lucruri de la el”, a mărturisit Marin.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și