Închide meniul

Reacţia lui Adrian Porumboiu, după ce UEFA l-a suspendat pe Sebastian Colţescu! Cine este principalul vinovat: "Din prostia lui s-a întâmplat totul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 16:38

Reacţia lui Adrian Porumboiu, după ce UEFA l-a suspendat pe Sebastian Colţescu! Cine este principalul vinovat: "Din prostia lui s-a întâmplat totul"

Adrian Porumboiu, atac dur la Florinel Coman

MMA / MMA2 via Hepta

Sebastian Colţescu a fost suspendat de UEFA, deşi nu a fost găsit vinovat de rasism duop PSG – Başakşehir. Fostul mare arbitru internaţional, Adrian Porumboiu, a avut o primă reacţie după decizia luată de UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinovatul principal în tot acel scandal este Octavian Șovre. Din prostia lui s-a întâmplat totul, eu am spus asta din start și subliniez și acum. Pe de altă parte, nici la UEFA nu sunt sfinți, stați liniștiți! Cât despre Sebastian Colțescu, faptul e consumat, el oricum nu mai putea arbitra pe plan european.

Deși e foarte talentat, el a făcut o grămadă de erori, mi-e și groază să mi le amintesc. Totuși, a fost delegat într-o voioșie, de parcă nu se întâmpla nimic”, a spus Adrian Porumboiu, pentru Prosport.

Sebastian Colţescu, suspendat până la finalul sezonului de UEFA

ederaţia Română de Fotbal a publicat deciziile luate de UEFA.

"Să-l suspende pe Sebastian Coltescu de la îndeplinirea oricărei funcții de arbitru până la sfârșitul sezonului 2020/21, adică până la 30 iunie 2021, pentru încălcarea articolului 11 alineatul (1) din “Regulamentul disciplinar UEFA” și a articolului 6 (1) din “Termenii și condițiile generale pentru arbitrii care oficiază la meciurile UEFA”, adică pentru comportamentul inadecvat în timpul unui meci UEFA la care a fost delegat.

Reclamă

Sebastian Coltescu va participa la un program educațional înainte de 30 iunie 2021.

Octavian Sovre a fost avertizat pentru încălcarea articolului 11 alineatul (1) din “Regulamentul disciplinar UEFA” și a articolului 6 alineatul (1) din “Termenii și condițiile generale pentru arbitrii care oficiază la meciurile UEFA”, adică pentru comportamentul inadecvat în timpul unui meci UEFA la care a fost delegat.

Octavian Sovre va participa de asemenea la un program educațional cât mai curând posibil, dar înainte de 30 iunie 2021", a transmis FRF deciziile luate de UEFA

Reclamă 4 / 0/3

Scandalul uriaş în care a fost implicat Sebastian Colţescu

Nebunia de la Paris a început în minutul 13 al partidei dintre PSG şi Istanbul BB. Sebastian Colţescu s-a adresat despre Pierre Webo cu cuvântul "negru", atunci când a vorbit cu Haţegan, iar fostul atacant camerunez l-a auzit.

Fostul jucător de la Osasuna a auzit conversaţia şi a ieşit imediat la atac. "De ce ai spus 'negru'? De ce spui 'negru'?", a răbufnit camerunezul la adresa arbitrului de rezervă. Colţescu a încercat să se apere şi să transmită că nu a folosit nicio tentă rasistă, dar nu i-a putut convinge pe oficialii lui Başakşehir. "Eşti un rasist", s-a auzit strigând antrenorul turcilor, Okan Buruk.

Filmul evenimentelor de la PSG – Başakşehir

Imediat a intervenit şi Demba Ba, jucătorul care a şi condus revolta turcilor şi le-a cerut coechipierilor să iasă de pe teren. "Când te referi la un om alb, îl numeşti alb?", a transmis atacantul, conform Marca. Aceştia au şi dezvăluit ce s-a întâmplat la vestiare.

Nici jucătorii de la PSG n-au fost indiferenţi. Vedetele Kylian Mbappe şi Neymar au avut un mesaj clar pentru Haţegan: "Dacă al patrulea oficial a spus asta, atunci trebuie să plece", i-a spus Mbappe centralului. "Nu vom mai juca! Nu vom sta pe teren cât timp acest om mai este aici", a răbufnit şi Neymar.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și