Închide meniul

Reacţia lui Cristiano Ronaldo după ce a ajuns la 58 de hat-trick-uri în carieră. „Este în ADN-ul meu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2021, 10:54

Reacţia lui Cristiano Ronaldo după ce a ajuns la 58 de hat-trick-uri în carieră. „Este în ADN-ul meu

Cristiano Ronaldo, de neoprit

Profimediaimages

„Încă o victorie, încă un pas spre obiectivul nostru, încă o noapte istorică în care am apărat culorile ţării noastre. Totul devine mai uşor când jucăm acasă, în faţa fanilor care ne încurajează de la început până la final. Am promis că voi căuta întotdeauna să reuşesc mai mult şi mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este în ADN-ul meu şi în ADN-ul nostru. Nu ne oprim niciodată şi nu depunem armele niciodată. Vom lupta întotdeuna pentru ce putem câştiga. Hai, Portugalia!”, a fost mesajul scris de CR7 pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo este de neoprit

Hat-trick-ul din meciul cu Luxemburg a fost al 58-lea din cariera lui Cristiano Ronaldo. CR7 a reuşit 44 pentru Real Madrid, 3 pentru Juventus, unul pentru Manchester United şi 10 pentru naţionala Portugaliei.

În acest an, doar doi jucători au înscris mai multe goluri decât Cristiano Ronaldo (38). Este vorba despre Robert Lewandowski (50) şi Erling Haaland (41).

Reclamă

Ronaldo a ajuns la 8 goluri marcate împotriva Luxemburgului, naţionala împotriva căreia şi-a trecut în cont cele mai multe reuşite în carieră.

Cristiano Ronaldo (36 de ani) continuă să stabilească recorduri în ciuda vârstei sale înaintate. Anul viitor, starul lusitan vrea să scrie istorie la Campionatul Mondial din Qatar. Ronaldo n-a câștigat până acum vreun Campionat Mondial, deși a jucat la patru ediții, în 2006, 2010, 2014 și 2018. Cea mai bună performanță a reușit-o în 2006, când a jucat barajul pentru locul 3, pierdut însă împotriva Germaniei, scor 1-3.

Mondialul din Qatar, când Ronaldo va avea deja 37 de ani, reprezintă poate ultima șansă pentru portughez să pună mâna pe singurul trofeu care îi lipsește din palmares.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a ajuns la 58 de hat-trick-uri în carieră
  • Ronaldo a marcat 115 goluri pentru naţionala Portugaliei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și