Închide meniul

Reacția lui Gică Hagi după moartea lui Radomir Antic! Ce spunea tehnicianul despre ”Rege”, în 2019

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 aprilie 2020, 19:49

Reacția lui Gică Hagi după moartea lui Radomir Antic! Ce spunea tehnicianul despre ”Rege”, în 2019

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi a colaborat cu Radomir Antic

”Am primit vești oribile. A fost un mare antrenor, dar și un mare om. Odihneşte-te în pace, Radomir Antic”, este mesajul postat de ”Regele” Hagi pe Facebook. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radomir Antic, singurul antrenor care le-a condus pe Real Madrid, Atletico și Barcelona

Antic a murit la 71 de ani și rămâne în istoria fotbalului: este singurul antrenor care le-a condus pe Real Madrid, Atletico și Barcelona. 

În sezonul 1995/1996, el a reuşit să câştige campionatul şi Cupa Spaniei cu Atletico Madrid, echipă pe care a antrenat-o timp de cinci sezoane.

Antic a fost un apropiat al fotbalului românesc și a vorbit întotdeauna frumos de Hagi sau Gică Popescu. 

Reclamă

”Hagi e Hagi, e un zeu al fotbalului. Mi-a fost un elev extraordinar, un prieten de mare calitate, ținem legătura și azi. Am apreciat la el foarte mult calitatea umană, pe lângă că a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii. 

Cu părere de rău, nu știu când se va mai naște altul ca el pentru voi, nu cred… Când era încruntat, îi zâmbeam, ca să-i redau încrederea. Aș fi vrut să-l antrenez și pe Gică Popescu, l-am vrut pe la echipele mele din Spania, dar nu ne-am potrivit", spunea Antic, în 2019, pentru Gazeta Sporturilor. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Radomir Antic a murit la 71 de ani
  • Gică Hagi și Antic au colaborat la Real Madrid, în 1991
  • Antic a vrut să lucreze și cu Gică Popescu

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și