Închide meniul

Reacţia lui Ianis Hagi după golul senzaţional marcat în Rangers – St Johnstone 1-0. "Ştiam că ne trebuie ceva magic. E o calitate de-a mea"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 5:58

Reacţia lui Ianis Hagi după golul senzaţional marcat în Rangers – St Johnstone 1-0. "Ştiam că ne trebuie ceva magic. E o calitate de-a mea"

Profimediaimages

Ianis Hagi a marcat un super-gol pentru Rangers

"Într-un sezon, nu poţi câştiga toate meciurile cu 3-0, 4-0 sau 5-0. Trebuie să munceşti pentru victorie. A fost unul din acele meciuri în care trebuie să ai răbdare şi să încerci să marchezi primul gol şi să păstrăm poarta intactă, aşa cum am făcut în multe partide din acest sezon. Avem un sezon foarte bun din punct de vedere al defensivei

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a marcat golul decisiv în Rangers – St Johnstone 1-0

În prima repriză, am avut câteva ocazii în care puteam înscrie. A venit golul un pic mai târziu. Ştiam că ne trebuie ceva magic, un jucător care să facă diferenţa. Sunt fericit că şutul meu a intrat în poartă. 

Am încredere în ambele picioare, drept sau stâng, este una din calităţile mele. Când sunt pe teren, încerc să profit de ea. Mai avem multe meciuri de câştigat şi ne pregătim de meciul următor", a spus Ianis Hagi, la finalul meciului.  

Ianis Hagi e cotat la 6 milioane de euro

După această reuşită, jucătorul cotat la 6 milioane de euro a ajuns la 5 goluri înscrise în cele 30 de meciuri disputate în toate competiţiile, pentru Rangers. El şi-a trecut în cont şi 11 pase decisive. 

Ianis Hagi se află la Rangers din ianuarie 2020, când a fost împrumutat de la Genk. Scoțienii au fost cuceriți de prestațiile românului și l-au transferat definitiv în vara aceluiași an pentru 3,5 milioane de euro.

Reclamă

Ianis Hagi face campanie pentru susținerea valorilor necunoscute ale sportului românesc!

Ianis Hagi face furori la Rangers dar, în timpul său liber, se pare că fiul ”Regelui” Gheorghe Hagi încearcă să aducă atenția și asupra altor sportivi români cu performanțe de invidiat, care nu sunt însă atât de mediatizați.

Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, Ianis Hagi a cerut fanilor săi să voteze pentru Paul Georgescu, nominalizat pentru cel mai bun înotător din lume în ape deschise.

”Sunt mulți români ale căror nume poate nu vă spun nimic, însă performanțele lor sunt uriașe. Paul Georgescu este unul dintre ei și tocmai a fost nominalizat pentru titlul de <<Cel mai bun înotător din lume în ape deschise>>.

Reclamă 4 / 0/3

Paul Georgescu mi-a fost profesor de sport în școala generală; e un om extraordinar de ambițios și un adevărat profesionist. S-ar bucura mult dacă l-ați putea susține cu un vot”, a scris Ianis pe pagina sa personală.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și