Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce a fost numit de greci „Mourinho al săracului”

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2024, 13:26

Reclamă
Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce a fost numit de greci „Mourinho al săracului

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce a fost numit de greci "Mourinho al săracului"

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce a fost numit de greci „Mourinho al săracului” a venit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport. Lucescu este cel mai titrat antrenor din istoria lui PAOK, după ce a câştigat două titluri dintre cele patru ale clubului din Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Grecia l-a numit „Mourinho al săracului”, după ce a reuşit să aibă performanţe spectaculoase, cu un buget mai mic decât al rivalelor Olympiacos, Panathinaikos sau AEK Atena. Lucescu a susţinut că jurnaliştii trec repede de la laude la critici.

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce a fost numit de greci „Mourinho al săracului”

„Astăzi eşti mare, cel mai mare, Dumnezeu, mâine ai un rezultat negativ, eşti cel mai slab, nu eşti bun de nimic, eşti învechit. Poimâine iar câştigi, eşti cel mai modern antrenor şi cel mai bun pe care l-a avut nu ştiu cine la un anumit moment.

Nu este simplu nici să auzi foarte mari laude, după care să treci la foarte mari critici şi atacuri. Frustrarea poate fi imensă”, a spus Răzvan Lucescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Răzvan Lucescu, despre titlul câştigat de FCSB

Fostul antrenor al Rapidului a felicitat-o pe FCSB pentru ceea ce a reuşit în ultimii ani. A amintit de sacrificiile făcute de patron.

Reclamă
Reclamă 4

„Mi-ar părea extraordinar de bine ca ambele echipe să meargă cât mai departe în Europa, ar fi fenomenal. Am mai spus-o şi anii trecuţi despre FCSB… o echipă care termină tot timpul pe locul doi, an după an, înseamnă că face o muncă extraordinară. Că acolo toată lumea se sacrifică. Patronul pentru că investeşte mult şi cumpără jucători.

Nu e uşor să faci rost de bani, să dai bani de la tine, să aduci jucătorii cei mai buni, să îi cauţi, să îi înţelegi. Să îi cunoşti, nu doar să vezi cum dau cu piciorul în minge. Calitatea unui jucător înseamnă foarte multe aspecte, nu doar tehnica lovirii balonului.

Faptul că anul acesta au câştigat, dovedeşte că Steaua (n.r. FCSB) a lucrat foarte bine, dar mai mult decât atât încununează toată această lungă perioadă cu o victorie. Ai nevoie și de această satisfacție a ridicării a unui trofeu„, a declarat Răzvan Lucescu pentru AntenaSport.

Reclamă

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:24

Răzvan Burleanu a văzut meciul de deschidere de la EURO 2024 de lângă Sir Alex Ferguson şi Jose Mourinho! Imagine fabuloasă

10:53

OFICIAL | O nouă plecare de la Dinamo! Un jucător important al „câinilor” a părăsit echipa antrenată de Zeljko Kopic

10:46

FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său

10:45

VIDEOArgentina a învins Guatemala, scor 4-1, într-un meci de pregătire pentru Copa America. Lionel Messi a marcat de două ori

10:24

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de debutul României la EURO 2024!

10:19

Ungaria – Elveția LIVE TEXT, ora 16:00. Duel încins în al doilea meci din grupa A. Echipele probabile

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și