Închide meniul

Reacţia lui Ronald Koeman, după ce s-a aflat salariul de pe altă planetă al lui Messi la Barcelona: "A fost făcut cu rea credinţă. Trebuie să aflăm cum de a ajuns în presă"

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 17:04

Reacţia lui Ronald Koeman, după ce s-a aflat salariul de pe altă planetă al lui Messi la Barcelona: "A fost făcut cu rea credinţă. Trebuie să aflăm cum de a ajuns în presă"

Profimedia

Roland Koeman, reacţie după ce a aflat salariul lui Messi

  • Reacţia lui Ronald Koeman după ce a aflat salariul lui Messi
  • Ce a spus Koeman

Presa din Spania susţine că gruparea de pe Camp Nou are cheltuieli de peste 500 de milioane de euro de pe urma înţelegerii cu starul argentinian, semnată în 2017 şi valabilă pe 5 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi va face anchetă şi îi va da în judecată pe cei vinovaţi.  Koeman e şi el de partea starului argentinian. Messi ar fi câştigat 550 de milioane de euro în ultimii patru ani.

"Oricine a dezvaluit contractul lui Messi nu poate avea vreun viitor la Barcelona. Ceea ce a apărut în presă despre Messi a fost făcut cu rea intenţie. Trebuie să încercăm să aflăm cum de a ajuns aşa ceva în presă.

Reclamă

Nu trebuie să ne concentrăm la această problemă, dar sunt oameni care vor să facă rău Barcelonei şi lui Leo. Am observat că Messi a fost foarte motivat, dar nu mai mult decât în alte meciuri. Sigur că veştile acestea puteau să-l afecteze. Trebuie să respecţi jucătorii importanţi care au făcut atât de multe pentru club. Leo este un învingător, el mereu vrea să-şi demonstreze calităţile. Este important să fim uniţi", a spus Ronald Koeman. 

Lionel Messi, contract de 555.237.619 de euro cu Barcelona

Lionel Messi a semnat un contract fabulos cu Barcelona, în 2017. Presa din Spania susţine că gruparea de pe Camp Nou are cheltuieli de 500 de milioane de euro de pe urma înţelegerii cu starul argentinian, semnată în 2017 şi valabilă pe 5 ani.

Reclamă

El Mundo del Siglo XXI a publicat datele concrete din contractul lui Messi cu catalanii. Messi ar fi avut parte de ”un contract faraonic care distruge Barcelona”. Suma totală cheltuită de Barca ajunge la 555.237.619 de euro.

Astfel, Messi are două clauze uriaşe în contract. Prima, legată de reînnoirea înţelegerii, e în valoare de 115.225.000 de euro. A doua, cea pentru loialitate, este de 77.929.955 de euro. Lionel ar fi obţinut 92% din contract, chiar dacă Barcelona nu a mai câştigat Liga Campionilor, din 2015.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami
Fotbal extern • 8 mart., 9:30
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami! Gol superb marcat de starul argentinian