Închide meniul

Reacţia lui Steven Gerrard, după scandalul monstru care s-a declanşat după golul fabulos al lui Stanciu. Acuzaţii de rasism: "Sunt furios acum. UEFA trebuie să se ocupe"

Antena Sport Publicat: 19 martie 2021, 6:21

Reclamă
Reacţia lui Steven Gerrard, după scandalul monstru care s-a declanşat după golul fabulos al lui Stanciu. Acuzaţii de rasism: "Sunt furios acum. UEFA trebuie să se ocupe"

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Steven Gerrard

În minutul 87 al partidei de pe Ibrox, Ondrej Kudela de la Slavia s-a îndreptat spre Glen Kamara şi şi-a pus mâna la gură în timp ce spunea ceva. Cei de la Rangers l-au acuzat pe jucătorul de la Slavia de rasism. Cehii au respins cu vehemenţă acuzaţiile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E foarte trist că echipa adversa îi ia apărarea fotbalistului care a făcut asta. Ne acuză ne noi că minţim. Uneori, în carieră, într-un meci se întâmpla lucruri mai importante decât fotbalul. Aşa a fost în seara asta. Trebuie să fiu atent ce spun. Am o relaţie foarte apropiată cu Glen Kamara. Sunt alături de el 100%. Jucătorii care erau în jur au auzit ce i-a spus. Sunt mândru de băieţii mei, au arătat solidaritate. Acum, UEFA trebuie să se ocupe. Sunt furios acum. E greu să descriu cum mă simt. Îl ştiu pe Glen, cred în ce spune, sunt 100% cu el", a spus Steven Gerrard după meci

Nicolae Stanciu, gol de poveste în Rangers – Slavia 0-2

Nicolae Stanciu a marcat superb în meciul dintre Rangers şi Slavia Praga, din returul optimilor de finală din Europa League.

Nicolae Stanciu a şutat excelent din lovitură liberă şi a dus scorul la 2-0 pe terenul lui Rangers, în minutul 74. Cehii şi-au asigurat un loc în sferturile de finală ale Europa League, fază a competiţiei în care Stanciu va rămâne singurul reprezentant al României.

"Este un jucător fantastic", "Excelentă lovitură liberă. A marcat mai frumos decât în prima manşă", "Nicolae Stanciu este un jucător excepţional. Nu aş fi surprins să îl văd în Premier League" au scris fanii Slaviei pe reţelele sociale.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și