Închide meniul

Reacţia oficială a Barcelonei, după ce Lionel Messi a semnat cu Inter Miami

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2023, 8:36

Reacţia oficială a Barcelonei, după ce Lionel Messi a semnat cu Inter Miami

Reacţia oficială a Barcelonei după ce Lionel Messi a semnat cu Inter Miami

Lionel Messi, în tricoul Barcelonei / Hepta

Reacţia oficială a Barcelonei, după ce Lionel Messi a semnat cu Inter Miami. Catalanii i-au urat succes starului argentinian, care a decis să îşi continue cariera în MLS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi nu va reveni pe Camp Nou, aşa cum au sperat fanii catalani. Cu toate acestea, Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, va colabora cu Jorge Messi, tatăl fotbalistului argentinian, pentru a promova un tribut din partea fanilor pentru Lionel Messi.

Reacţia oficială a Barcelonei, după ce Lionel Messi a semnat cu Inter Miami

Tatăl argentinianului s-a întâlnit cu Laporta luni, la Barcelona. Potrivit clubului catalan, Jorge Messi l-a informat pe preşedintele Barcelonei în privinţa viitorului fiului său la întâlnirea respectivă. După anunţul oficial, Barcelona i-a urat succes lui Messi şi a anunţat că urmează să promoveze un tribut din partea fanilor pentru fostul număr 10 de pe Camp Nou.

„Luni, pe 5 iunie, Jorge Messi, tatăl şi impresarul jucătorului, l-a informat pe preşedintele clubului Joan Laporta în legătură cu decizia jucătorului de a se alătura clubului Inter Miami, în ciuda ofertei din partea Barcelonei, ţinând cont atât de dorinţa Barcelonei, cât şi de cea a lui Lionel Messi, ca el să poarte din nou tricoul blaugrana.

Preşedintele Laporta a înţeles şi respectat decizia lui Messi, care vrea să evolueze într-un campionat cu mai puţine cerinţe, mai departe de lumina reflectoarelor şi de presiunea la care a fost supus în ultimii ani.

Reclamă

Joan Laporta şi Jorge Messi au acceptat să lucreze împreună pentru a promova un tribut aşa cum se cuvine din partea fanilor Barcelonei, pentru a îl onora pe fotbalistul care a fost, este şi va fi mereu iubit de Barcelona”, a transmis clubul catalan pe site-ul oficial.

Leo Messi a rupt tăcerea! Starul argentinian a explicat de ce a ales Inter Miami şi nu FC Barcelona

Leo Messi a rupt tăcerea. Starul argentinian a explicat de ce va semna cu Inter Miami şi nu cu FC Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Campionul mondial a spus că şi-a dorit să se întoarcă la Barcelona, dar s-a temut să nu treacă din nou prin ce a trecut când a trebuit să meargă la PSG.

”Da, adevărul este că, evident, îmi doream foarte mult, eram foarte încântat să mă pot întoarce, dar, pe de altă parte, după ceea ce am trăit (n.r.- când a plecat de la Barcelona) și ieșirea pe care am avut-o, nu am vrut să fiu din nou în aceeași situație, să aștept să văd ce se întâmplă și las viitorul meu în mâinile altcuiva, ca să spun așa.

Am vrut să iau propria mea decizie, gândindu-mă la mine, la familia mea. Deși am auzit că s-a spus că La Liga a acceptat totul și că era în regulă pentru ei să mă întorc, mai erau multe alte lucruri de pus la punct.

Am auzit că trebuie să vândă jucători sau să scadă salariile jucătorilor și adevărul este că nu am vrut să trec prin asta. Am fost deja acuzat de multe lucruri care nu erau adevărate în cariera mea la Barcelona și eram deja puțin obosit. Nu am vrut să trec prin toate astea. Când trebuia să plec, La Liga acceptase să mă legitimeze, dar până la urmă nu s-a putut.

Ei bine, mi-a fost teamă că se va întâmpla din nou același lucru… A trebuit să vin aici la Paris să stau mult timp într-un hotel cu familia, cu copiii mei mergând la școală, dar noi locuind tot la hotel… Am vrut să iau singur decizia și de aceea nu am mers la Barca. Deși mi-ar fi plăcut, nu s-a putut.

De asemenea, sunt într-un moment în care vreau să ies puțin din focus, să mă gândesc mai mult la familia mea. Am vrut să caut și altceva, și un pic de liniște sufletească”, a declarat Lionel Messi pentru mundodeportivo.com.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și