Închide meniul

Reacția presei din Turcia, după ce Gică Hagi a dezvăluit că vrea ca Ianis să joace la Galatasaray. Posibilitatea transferului

Alex Ioniță Publicat: 10 noiembrie 2023, 10:58

Reclamă
Reacția presei din Turcia, după ce Gică Hagi a dezvăluit că vrea ca Ianis să joace la Galatasaray. Posibilitatea transferului

Reacția presei din Turcia, după ce Gică Hagi a dezvăluit că vrea ca Ianis să joace la Galatasaray

Ianis Hagi, în România - Andorra / Profimedia

Reacția presei din Turcia, după ce Gică Hagi a dezvăluit că vrea ca Ianis să joace la Galatasaray! Jurnaliștii turci au analizat posibilitatea ca fiul „Regelui” să îmbrace tricoul formației „Cim-Bom”, după împrumutul la Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un interviu oferit pentru reprezentanții celor de la Galatasaray, Gică Hagi a recunoscut faptul că și-ar dori ca fiul său să joace, la un moment dat, pentru gruparea din Istanbul.

Reacția presei din Turcia, după ce Gică Hagi a dezvăluit că vrea ca Ianis să joace la Galatasaray. Transferul nu este luat în calcul

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.com.tr, mijlocașul echipei naționale nu va ajunge la Galatasaray în perioada următoare, având în vedere faptul că, potrivit turcilor, acesta nu intră în planurile lui Okan Buruk, antrenorul formației.

Totuși, echipa din Istanbul dorește să transfere un mijlocaș în această iarnă, dar ar fi vorba despre Thomas Partey, de la Arsenal, sau de Emil Breivik, de la Molde.

„Gheorghe Hagi, legenda lui Galatasaray, a spus că și-ar dori ca fiul său, Ianis, să joace și el la un moment dat pentru Galatasaray. După declarațiile sale, am aflat că oamenii din conducere nu se gândesc la un transfer.

Reclamă

Starul român, care aparțin de Rangers și este împrumutat la Alaves, a strâns 387 de minute, iar în opt meciuri din campionat a oferit o pasă decisivă”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

Gică Hagi a jucat la Galatasaray în perioada iulie 1996 – iulie 2001. A adunat 136 de meciuri și a oferit 80 de pase decisive pentru formația din Istanbul. În timp ce se afla în lotul formației „Cim-Bom” a câștigat: 4 titluri de campion al Turciei, 2 Cupe ale Turciei, 2 Supercupe ale Turciei, o cupă UEFA și o Supercupă a Europei.

Gică Hagi visează să-l vadă pe Ianis jucând la Galatasaray

Gică Hagi visează să-l vadă pe Ianis jucând la Galatasaray. „Regele” a oferit un interviu pentru presa din Turcia, fiind vizitat recent de turci la Constanţa, la baza de pregătire a celor de la Farul. Managerul campioanei a avut doar cuvinte de laudă la adresa campioanei Turciei.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi evoluează în prezent la Alaves, fiind împrumutat pentru un sezon de la Rangers. În cele nouă meciuri bifate pentru iberici, fiul „Regelui” a marcat două goluri, într-un meci din Cupa Regelui. Hagi Jr este născut la Istanbul, în perioada în care tatăl lui evolua la Galatasaray.

În interviul oferit pentru Galatasaray TV, Gică Hagi a dezvăluit că îşi doreşte ca într-o zi să-l vadă pe Ianis jucând la echipa la care el a scris istorie. „Regele” a mai declarat că se simte mândru că a jucat pentru formaţia din Istanbul.

„A fost o mândrie și o onoare să reprezint un club așa mare. Cred că am făcut o performanță foarte mare, să câștigăm în Europa. Eu și familia mea suntem mândri că am jucat pentru Galatasaray. Sperăm ca băiatul (n.r- Ianis Hagi) să ne ducă înapoi la Istanbul”, a declarat Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și