Închide meniul

Reacţie surprinzătoare a starului care s-a despărţit de soţie pentru a se cupla cu nepoata ei. "Este tânără şi extrem de frumoasă"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 septembrie 2020, 18:50

Reacţie surprinzătoare a starului care s-a despărţit de soţie pentru a se cupla cu nepoata ei. "Este tânără şi extrem de frumoasă"

Instagram hulkparaiba

Hulk este într-o relaţie cu nepoata fostei soţii

    Fotbalistul care a înscris 11 goluri la echipa naţională s-a despărţit de Iran Angelo de Souza după o căsnicie de 12 ani. A luat această decizie pentru a se cupla cu nepoata ei, Camila.

    ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

    Hulk, dezvăluiri despre relaţia cu Camila

    Hulk a recunoscut că şi-a înşelat soţia. Totuşi, a ţinut să precizeze că nu a avut nicio relaţie cu Iran până nu a divorţat.

    "Nu am avut nicio relaţie cu Camila în perioada în care eram căsătorit. Sunt un bărbat, nu eram fericit şi mi-am petrecut întreaga căsnicie înşelând-o pe Iran.

    Reclamă

    Camila a decis să vină în China. Eu nu consider că sunt urât, Camila este tânără şi extrem de frumoasă. Am ajuns astfel să fim împreună şi am dat vestea familiei. Sunt împăcat. Dacă veţi continua să mă consideraţi un monstru, este decizia voastră", a declarat Hulk pe Instagram, citat de jurnaliştii de la Mirror.

    Hulk are trei copii din prima căsnicie. Brazilianul este plătit regeşte în China. Primeşte un salariu anual de 18.3 milioane de euro de la Shanghai SIPG, echipă pentru care a înscris 70 de goluri în 125 de meciuri. Hulk a dezvăluit deja că nu îşi mai prelungeşte contractul cu asiaticii, care se încheie în această iarnă.

    Reclamă

    Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
    Pe același subiect
    Extra • 15 dec., 17:44
    FOTO
    „Minciuna şi trădarea sunt ca nişte cuţite!” Fosta soţie a lui Hulk, atac dur după ce bărbatul a părăsit-o pentru nepoata sa: „I-am dat totul”
    Hulk
    Extra • 24 iul., 21:10
    Hulk, cadoul ideal pentru copiii săi! Mesaj de „La mulţi ani” de la Lionel Messi, Neymar şi Cristiano Ronaldo
    Hulk, în timpul unui meci disputat de Atletico Mineiro
    Fotbal extern • 15 iul., 23:16
    Hulk, situație halucinantă la controlul anti-doping: „Am băut 30 de litri de apă!”. Starul brazilian a ratat avionul: „Am slăbit 6 kilograme!”
    Hulk și Camila Angelo, nepoata fostei sale soții, au devenit părinți
    Extra • 19 apr., 14:41
    FOTO
    Hulk și nepoata fostei sale soții au devenit părinți: „Bine ai venit, prințesa mea!”. Reacția atacantului brazilian
    Fotbal extern • 7 dec., 13:58
    ”Ogică” a luat titlul după 50 de ani și le-a făcut fanilor cadou un tatuaj!