Închide meniul

Reacţiile jucătorilor lui Real Madrid după plecarea lui Zinedine Zidane. Mesaj special din partea căpitanului Ramos

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 14:13

Reacţiile jucătorilor lui Real Madrid după plecarea lui Zinedine Zidane. Mesaj special din partea căpitanului Ramos

Instagram

Reacţiile jucătorilor lui Real Madrid după plecarea lui Zinedine Zidane. Mesaj special din partea căpitanului Ramos

„ZZ, unicul! Îţi doresc tot binele din lume. Meriţi asta, ţi-ai câştigat dreptul pentru asta. Bucură-te de viaţă, bucură-te de familie! O mare îmbrăţişare. Merci, Zidane!”, e mesajul scris de Ramos, pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Reacţiile jucătorilor lui Real Madrid după plecarea lui Zinedine Zidane

Raphael Varane a avut cel mai special mesaj. „De când am ajuns la Real cu 10 ani în urmă, ai fost mai mult decât un antrenor, ai fost un mentor. M-ai ajutat să mă dezvolt ca jucător şi ca bărbat. Ai fost capabil să conduci această generaţie de aur către top, cu clasă. Nu îţi pot mulţimi îndeajuns pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat, pe teren şi în afara lui. Mulţumesc din nou, boss! Mult noroc şi sper să te văd curând!”, a scris Varane.

„A fost o onoare să am o legendă ca tine antrenor. Îţi mulţumesc pentru tot ce m-ai învăţat, pentru încrederea pe care întotdeuna ai avut-o în mine. Sper să ne vedem din nou. Îţi doresc tot binele şi mulţumesc pentru trofeele câştigate”, a scris şi portarul Thibaut Courtois.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Thibaut Courtois (@thibautcourtois)

Reclamă

„Mister, nu am decât cuvinte de recunoştinţă pentru timpul în care te-am avut antrenor. Îţi mulţumesc mult pentru că m-ai făcut să devin un jucător mai bun, de la o zi la alta. Mulţumesc staffului tău care a fost alături de noi în aceşti ani. Sunt sigur că ne vom mai întâlni în viitor”, a fost mesajul lui Dani Carvajal.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Daniel Carvajal (@dani.carvajal.2)

Zinedine Zidane a plecat de la Real Madrid

Presa din Spania anunţă că motivul pentru care francezul a luat această decizie este legat de o ameninţare pe care o primise în trecut de la Florentino Perez.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, conform jurnalistului Manolo Lama, de la Cope, Zidane nu l-a iertat pe preşedintele „galacticilor” pentru un moment petrecut în timpul sezonului, atunci când Perez ar fi lăsat să se „scurgă” informaţia că, dacă nu va trece de grupele Ligii Campionilor, Zizou va fi demis. Jurnalistul Fabrizio Romano a anunţat că antrenorul francez este cel care a decis să plece de la Real.

La acel moment, Zidane nu a avut nicio reacţie, a dus echipa până în semifinalele UEFA Champions League şi a luptat pentru titlul din La Liga până în ultima secundă. Din păcate pentru el, tehnicianul nu şi-a trecut în cont niciun trofeu şi a luat decizia să plece de pe „Santiago Bernabeu”.

Zidane a câştigat 11 trofee ca antrenor principal al Real Madrid. Doar Miguel Munoz, care a câştigat 14, a adus mai multe exponate în sala trofeelor ​​clubului madrilen.

Conte, Pochettino, Raul sau Low sunt pe lista lui Florentino Perez.

Recomandări
  • Zinedine Zidane a plecat de la Real Madrid
  • Conte, Pochettino, Raul sau Low sunt pe lista lui Florentino Perez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și