Închide meniul

Real Madrid – Barcelona 2-1. "Galacticii", a treia victorie consecutivă în "El Clasico". Starurile lui Zidane, succes magnific în lupta pentru titlul din La Liga. Cum arată clasamentul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2021, 20:54

Real Madrid – Barcelona 2-1. "Galacticii", a treia victorie consecutivă în "El Clasico". Starurile lui Zidane, succes magnific în lupta pentru titlul din La Liga. Cum arată clasamentul

profimediaimages.ro

Real Madrid - Barcelona 2-1

Spectacolul din "El Clasico" s-a ridicat din nou la nivelul aşteptărilor. În prima repriză, "galacticii" au marcat două goluri spectaculoase. Benzema şi Kroos au fost autorii celor două reuşite. Francezul a punctat cu călcâiul, în timp ce germanul a majorat avantajul echipei sale cu un gol din lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În a doua jumătate a meciului, catalanii au revenit în joc prin reuşita lui Oscar Mingueza, care a marcat la primul său meci cu Real Madrid din carieră. Messi&co au căutat egalarea până în ultimele minute, însă starurile lui Zidane au câştigat al treilea duel consecutiv cu rivalii.

În urma acestui rezultat, Real Madrid este noul lider din La Liga, la egalitate cu Atletico Madrid, ambele cu 66 de puncte. Barcelona se află pe locul 3 în Spania, cu 65 de puncte. Peste cinci etape, catalanii au meci direct cu Atletico Madrid. 

Real Madrid – Barcelona 2-1

Min. 90: Fluier final. Real Madrid a câştigat "El Clasico", scor 2-1.

Reclamă

UPDATE: Oscar Mingueza a marcat primul său gol în "El Clasico". Înainte de reuşita acestuia, ultimul fundaş al Barcelonei care înscrisese în primul joc împotriva lui Real Madrid era Marc Bartra, care reuşea să puncteze în 2014, în finala Cupei.

Min. 63: Jordi Alba a avut un şut din interiorul careului, însă Courtois a avut o nouă paradă de senzaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 61: Ocazie Real Madrid! Vinicius a intrat în careu, a încercat pasa în mijloc, însă Araujo a deviat mingea în bară.

Min. 60: GOOOL Barcelona! Mingueza a redus din diferenţă.

Min. 54: Condiţii dificile de joc. A început o ploaie teribilă la Madrid.

Min. 46: A început repriza secundă!

Reclamă

Min. 45+3: Pauză pe arena "Alfredo di Stefano". Real Madrid conduce cu 2-0

Min. 45+2: Ocazie importantă Barcelona! Messi nu reuşeşte să îl învingă pe Courtois.

Min. 34: Ocazie importantă Real Madrid. Fede Valverde loveşte bara!

UPDATE: În urma acestei reuşite, Kroos a ajuns la primul gol marcat împotriva Barcelonei în "El Clasico", la al 17-lea Real Madrid – Barcelona din carieră.

Min. 27: GOOOL Real Madrid! Toni Kroos a marcat din lovitură lovitură. Şutul germanului a fost deviat.

VEZI AICI GOLUL SUPERB MARCAT DE TONI KROOS!

Min. 14: GOOOL Real Madrid! Karim Benzema a marcat cu o execuţie fabuloasă. Francezul a înscris cu călcâiul.

VEZI AICI GOLUL FABULOS AL LUI BENZEMA!

Min. 13: Vinicius a pătruns în careul advers, însă defensiva catalanilor nu are emoţii.

Min. 10: Courtois a avut o intervenţie decisivă în faţa lui Jordi Alba, care îl căuta pe Dembele în careu. Acţiunea a pornit de la Messi, care îi pasase perfect colegului său. 

Min. 9: Început precaut de partidă. Până în acest moment, niciun şut nu a fost trimis pe spaţiul porţii.

Min. 2: În urma prezenţei în acest "El Clasico", Leo Messi a ajuns la meciul cu numărul 45 şi l-a egalat pe Sergio Ramos. Ambii se află în aceeaşi situaţie, iar derby-ul din această seară poate fi ultimul în La Liga. 

Min. 1: A început meciul!

Real Madrid: Courtois – Vazquez, Militao, Nacho, Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Valverde, Benzema, Vinicius Jr.

Barcelona: Ter Stegen – Mingueza, Araujo, Lenglet – Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Alba – Messi, Dembele

Înaintea "El Clasico", Real Madrid vine după 12 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile, printre care 10 sunt victorii şi 2 remize. În ultimul meci, duelul cu Liverpool din sferturile Ligii Campionilor, elevii lui Zidane au câştigat cu 3-1.

De cealaltă parte, Barcelona are şi ea nouă meciuri fără înfrângere, în toate competiţiile. Messi&Co au fost eliminaţi din Liga Campionilor de PSG, astfel că titlul în Spania rămâne marele obiectiv al formaţiei de pe "Camp Nou".

Înainte de El Clasico, Atletico Madrid e pe primul loc în Spania, cu 66 de puncte, fiind urmată de Barcelona, 65 de puncte, şi de Real Madrid, 63 de puncte.

În tur, Real Madrid a câştigat cu 3-1. Valverde a deschis scorul pentru "galactici" încă din minutul 5, dar Ansu Fati a egalat trei minute mai târziu. Real s-a desprins în partea a doua, grație golurilor lui Ramos și Modric.

Reveniri importante la Barcelona. Eden Hazard, incert pentru El Clasico

Ronald Koeman a primit două vești excelente înainte de Real Madrid – Barcelona. Gerard Pique și Sergi Roberto s-au refăcut după ultimele accidentări.

Pique nu a mai jucat în ultimele săptămâni din cauza unei accidentări la genunchi, în timp ce Sergi Roberto s-a recuperat după o accidentare musculară. Ambii jucători au fost incluși în lotul lui Koeman pentru "El Clasico".

De partea cealaltă, Eden Hazard n-a jucat în meciul lui Real împotriva lui Liverpool şi este incert și pentru "El Clasico". Belgianul a evoluat în acest sezon în doar 14 meciuri pentru madrileni. 

Zinedine Zidane, mesaj direct pentru Leo Messi înainte de El Clasico

Zinedine Zidane nu vrea ca Messi să plece de la Barcelona la finalul sezonului. Fanii catalani sunt îngrijorați că meciul de sâmbătă ar putea fi ultimul El Clasico pentru Lionel Messi. Antrenoul lui Real Madrid nici nu se gândește la acest scenariu.

"Nu vreau să fie ultimul El Clasico pentru Lionel Messi. Vreau să rămână la Barcelona. Este foarte bun acolo. Ar fi bine pentru La Liga ca Messi să rămână", a spus Zinedine Zidane la conferința de presă dinainte de El Clasico, citat de Marca.

Messi n-a mai marcat în "El Clasico" de aproape 3 ani. Se întâmpla ultima dată în etapa a 36-a din stagiunea 2017/2018, când Barcelona și Real Madrid au terminat la egalitate, 2-2 pe "Camp Nou".

Culmea, acel "El Clasico" a fost și ultimul în care a jucat Cristiano Ronaldo. Starul portughez avea să se transfere în vara lui 2018 la Juventus, pentru 100 de milioane de euro.

Recomandări
  • Real Madrid - Barcelona 2-1
  • Benzema şi Kroos, goluri fabuloase

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și