Închide meniul

Real Madrid – Barcelona | Ultimul "El Clasico" pentru Lionel Messi? Viitorul argentinianului, indecis

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2021, 15:41

Real Madrid – Barcelona | Ultimul "El Clasico" pentru Lionel Messi? Viitorul argentinianului, indecis

profimediaimages.ro

Leo Messi poate juca în ultimul "El Clasico"

Messi va fi protagonistul unui nou "El Clasico", care poate fi ultimul din cariera sa. Argentinianul nu se grăbeşte să ia o decizie în privinţa viitorului său. Acesta a anunţat că, pentru moment, este concentrat pe cele două obiective rămase în acest sezon: câştigarea La Liga şi a Cupei Spaniei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, în presa internaţională există zvonuri tot mai mari că starul argentinian nu îşi va prelungi contractul cu Barcelona, care expiră la finalul sezonului. Messi ar putea ajunge chiar la PSG, acolo unde este aşteptat cu nerăbdare de prietenul Neymar, sau la Manchester City, unde s-ar reîntâlni cu Pep Guardiola.

Zinedine Zidane, mesaj direct pentru Leo Messi înainte de "El Clasico"

Zinedine Zidane nu vrea ca Messi să plece de la Barcelona la finalul sezonului. Fanii catalani sunt îngrijorați că meciul de sâmbătă ar putea fi ultimul El Clasico pentru Lionel Messi. Antrenoul lui Real Madrid nici nu se gândește la acest scenariu.

"Nu vreau să fie ultimul El Clasico pentru Lionel Messi. Vreau să rămână la Barcelona. Este foarte bun acolo. Ar fi bine pentru La Liga ca Messi să rămână", a spus Zinedine Zidane la conferința de presă dinainte de El Clasico, citat de Marca.

Sergio Ramos, în aceeaşi situaţie ca Leo Messi

Căpitanul madrilenilor, indisponibil pentru "El Clasico", este pe final de contract şi ar putea pleca şi el la vară. Fanii tremură după ce negocierile dintre jucătorul de legendă al clubului şi Florentino Perez au intrat în impas.

Reclamă

Ramos i-a anunţat pe suporterii Realului că încă nu s-a hotărât dacă va rămâne pe Santiago Bernabeu: "În ceea ce priveşte semnarea unui nou contract, nu pot să spun nimic acum. Când vor fi noutăţi, voi fi primul care vi le va spune", a transmis Sergio Ramos după returul cu Atalanta din Liga Campionilor.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și