Închide meniul

Real Madrid – Barcelona | Zinedine Zidane, mesaj direct pentru Leo Messi înainte de El Clasico. Ce i-a transmis starului argentinian

Alexandru Ivan Publicat: 10 aprilie 2021, 6:49

Reclamă
Real Madrid – Barcelona | Zinedine Zidane, mesaj direct pentru Leo Messi înainte de El Clasico. Ce i-a transmis starului argentinian

profimediaimages

Zinedine Zidane, mesaj pentru Messi

Zinedine Zidane nu vrea ca Messi să plece de la Barcelona la finalul sezonului. Fanii catalani sunt îngrijorați că meciul de sâmbătă ar putea fi ultimul El Clasico pentru Lionel Messi. Antrenoul lui Real Madrid nici nu se gândește la acest scenariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – Barcelona | Zinedine Zidanem mesaj pentru Lionel Messi

"Nu vreau să fie ultimul El Clasico pentru Lionel Messi. Vreau să rămână la Barcelona. Este foarte bun acolo. Ar fi bine pentru La Liga ca Messi să rămână", a spus Zinedine Zidane la conferința de presă dinainte de El Clasico, citat de Marca.

Messi n-a mai marcat în El Clasico de aproape 3 ani. Se întâmpla ultima dată în etapa a 36-a din stagiunea 2017/2018, când Barcelona și Real Madrid au terminat la egalitate, 2-2 pe Camp Nou. 

Culmea, acel Clasico a fost și ultimul în care a jucat Cristiano Ronaldo. Starul portughez avea să se transfere în vara lui 2018 la Juventus, pentru 100 de milioane de euro.

Real Madrid – Barcelona | Zinedine Zidane: "Dacă pierdem, nu ieșim din lupta la titlu"

Înainte de confruntarea directă, Real Madrid și Barcelona sunt despărțite de numai două puncte. Zidane crede că lupta la titlu nu este compromisă pentru madrileni, chiar și în cazul unei înfrângeri cu eterna rivală.

Reclamă
Reclamă

"Nu mă gândesc că vom ieși din lupta la titlu dacă pierdem. Vom da tot ce avem mai bun, suntem pozitivi. Atletico este echipa aflată acum în avantaj. Toate echipele vor lupta la titlu până în ultima etapă. O spun de mult timp.

Este o ligă foarte competitivă. Nu știm cine va ieși campion la final. Sunt încă multe puncte puse în joc", a mai spus Zinedine Zidane.

Liderul din La Liga, Atletico Madrid, are un singur punct peste Barcelona și două lungimi peste Real Madrid. După El Clasico, mai rămân doar 8 etape de disputat.

Reclamă

În tur a fost 3-1 pentru Real Madrid împotriva Barcelonei. Fede Valverde a deschis scorul pentru galactici încă din minutul 5, dar Ansu Fati a egalat trei minute mai târziu. Real s-a desprins în partea a doua, grație golurilor lui Ramos și Modric.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:55

Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Gigi Becali, după plecarea de la FCSB: „Asta am făcut când am plecat!”

17:53

„A fost absolut groaznic” Presa scoţiană l-a făcut praf pe Ianis Hagi! Verdict teribil despre viitorul jucătorului la Rangers

17:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 septembrie

15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și