Închide meniul

Real Madrid-Eibar 3-1. Madrilenii, victorie facilă în primul meci de după pandemie. Kroos, Ramos și Marcelo au înscris pentru gazde

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2020, 18:12

Real Madrid-Eibar 3-1. Madrilenii, victorie facilă în primul meci de după pandemie. Kroos, Ramos și Marcelo au înscris pentru gazde

Twitter / Goal

Jucătorii lui Real Madrid se bucură după golul lui Kroos

Real Madrid-Eibar, 3-1. Final

UPDATE 22:25. Final de meci. Real Madrid câștigă meciul cu 3-1. Gazdele acumulează 59 de puncte și sunt la două lungimi în spatele Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE 21:49 – GOOOOL Eibar! Oaspeții reduc din diferență. Bigas șutează din interiorul careului după un corner, iar mingea se strecoară printre picioarele lui Courtois. Vezi AICI golul lui Bigas. 

UPDATE 21:32 – A început repriza secundă.

UPDATE 21:17 – Pauză pe stadionul ”Alfredo di Stefano”. Real Madrid a dominat autoritar partida și conduce cu 3-0 după golurile lui Kroos, Ramos și Marcelo.

UPDATE 21:08 – GOOOOL Real Madrid! Eden Hazard are o acțiune în partea dreaptă, șutează în portar, acesta respinge în față, iar un fundaș al oaspeților îi pasează lui Marcelo. Fundașul brazilian șutează fără vreo șansă pentru Dmitrovic și duce scorul la 3-0. Intră AICI pentru a vedea reușita lui Marcelo.

Reclamă

UPDATE 21:00 – GOOOOL Real Madrid! Sergio Ramos dublează avantajul gazdelor. Fundașul a urcat în atacul gazdelor și a finalizat un contraatac din pasa lui Eden Hazard, titularizat pentru prima dată din februarie. Intră AICI pentru a urmări golul lui Ramos.

UPDATE 20:35 – GOOOOL Real Madrid! Toni Kroos deschide scorul cu o execuție superbă. Germanul șutează din interiorul careului și mingea sa se duce în vinclul porții lui Dmitrovic. Intră AICI pentru a vedea reușita lui Kroos.

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Modric, Kroos; Rodrygo, Benzema și Hazard.

Reclamă 4 / 0/3

Eibar: Dmitrovic; Rober Correa, Oliveira, Arbilla, Rafa Soares; Sergio Álvarez, Edu Expósito, Cristóforo; Orellana, De Blasis și Kike García.

Zinedine Zidane a ales să îl titularizeze pe Eden Hazard, cel care nu a mai fost titular din luna februarie. De asemenea, antrenorul francez îl folosește și pe brazilianul Rodrygo, marea surpriză din primul 11.

Real Madrid are nevoie de victorie cu Eibar

Real Madrid are nevoie de victorie în această seară. Asta pentru că Barcelona, rivala pentru titlu, a câștigat sâmbătă seară în mod categoric, 4-0 pe terenul celor de la Mallorca. Madrilenii sunt la patru puncte în spatele marilor rivali.

În partida tur de pe Ippurua, Realul s-a impus cu 4-0 și nu pare să aibă probleme nici în această seară. Marea noutate este că fotbaliștii lui Zidane vor evolua pe arena de antrenament, pentru că Santiago Bernabeu este în renovare. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și