Închide meniul

Real Madrid – Getafe 0-0. "Galacticii", pas greşit în lupta pentru titlu. Ronaldo tremură pentru un loc în Ligă! PSG, victorie nebună în Franţa

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2021, 20:45

Real Madrid – Getafe 0-0. "Galacticii", pas greşit în lupta pentru titlu. Ronaldo tremură pentru un loc în Ligă! PSG, victorie nebună în Franţa

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Real Madrid, pas greşit în lupta la titlu

  • Rangers - Celtic 2-0
  • Inter - Napoli 1-1

Update: Real Madrid – Getafe 0-0. Madrilenii au călcat strâmb pe teren propriu şi rămân la 3 puncte în spatele liderului Atletico Madrid şi la 2 de rivala Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Napoli – Inter 1-1. Egalitate pe "Stadio Diego Armando Maradona". În urma acestui rezultat, formaţia lui Antonio Conte rămâne lider în Serie A, cu 75 de puncte, în timp ce jucătorii lui Gennaro Gattuso se află pe locul 5, poziţie care asigură prezenţa în grupele Europa League.

Reclamă

Update: Napoli – Inter 1-1. Christian Eriksen a egalat în minutul 55. 

Reclamă

Update: Napoli – Inter 1-0. Samir Handanovic şi-a băgat migea în propria poartă.

Update: Real Madrid – Getafe a început. Madrilenii sunt pe urmele liderului Atletico.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Derby în Serie A! A ănceput Napoli – Inter.

Update: Manchester United – Burnley 3-1. Final de meci. Greenwood a reuşit "dubla", iar Cavani a închis tabela.

Update: Manchester United – Burnley 1-1. Greenwood a deschis scorul, însă Tarkowski a restabilit egalitatea la doar 2 minute.

Update: Atletico – Eibar 5-0. Formaţia lui Simeone a câştigat la scor şi s-a distanţat la 4 puncte de rivala Real şi la 5 de Barcelona.

Update: Rangers – Celtic 2-0. Formaţia lui Steven Gerrard a câştigat derby-ul şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Scoţiei. Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată. 

Reclamă

Update: Atletico – Eibar 5-0. Gazdele dau de pământ cu "armeros". Llorente a reuşit "dubla".

Update: Atletico – Eibar 4-0. Madrilenii fac spectacol pe teren propriu. Carrasco şi Llorente au marcat şi ei.

Update: Dortmund – Bremen 4-1. Hummels a închis tabela. În urma acestui rezultat, Dortmund urcat pe locul 5 în Bundesliga, poziţie care asigură prezenţa directă în grupele Europa League. 

Update: Atletico – Eibar 2-0. Correa a reuşit "dubla".

Update: Atletico – Eibar 1-0. Correa a deschis scorul pentru formaţia lui Simeone.

Update: Atalanta – Juventus 1-0. Fluier final la Bergamo. Torinezii sunt din ce în ce mai departe de titlu şi "tremură" pentru Champions League, după ce au călcat din nou strâmb în Serie A.

În urma acestui eşec, Bătrâna Doamnă a coborat pe locul 4 în clasament, cu 62 de puncte, la 12 puncte distanţă de liderul Inter, care un meci în minus. 

Update: Atalanta – Juventus 1-0. Ruslan Malinovsky a deschis scorul în minutul 87!

Update: Dortmund – Bremen 3-1. Haaland a reuşit o "dublă" de senzaţie şi a ajuns la cota 23 în actualul sezon. Giovanni Reyna şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor pentru gazde. De partea cealaltă, Rashica a marcat pentru oaspeţi. 

Update: Celtic – Rangers 0-2. Ryan Kent a majorat avantajul campioanei Scoţiei.

Update: Arsenal – Fullham 1-1. Londonezii au egalat în minutul 90+7, cu doar câteva secunde înainte de fluierul final.

Update: Celtic – Rangers 0-1. Veteranul Steven Davis a deschis scorul pentru formaţia lui Steven Gerrard.

Update: Celtic – Rangers 0-0! Ianis Hagi este rezervă!

Echipele se start 

Rangers: McGregor – Patterson, Goldson, Helander, Barisic – Aribo, Davis, Kamara – Morelos, Arfield, Kent

Celtic: Bain – Kenny, Welsh, Ajer, Christie – Turnbull, Brown, McGregor – Laxalt, Edouard, Elyonoussi

UPDATE: Arsenal – Fullham 0-1. Josh Maja a deschis scorul pentru oaspeţi!

UPDATE: S-a terminat derby-ul dintre PSG și St. Etienne, scor 3-2. Cu un sfert de oră înainte de final, tabela arăta 0-0. Oaspeții au deschis scorul în minutul 78, dar Mbappe a egalat faza următoare. Același Mbappe i-a adus pe parizieni în avantaj cu 3 minute înainte de final, însă "verzii" au lovit în minutul 90+1. Icardi a adus victoria lui PSG la ultima fază, în minutul 90+5!

UPDATE: A început meciul dintre Atalanta și Juventus. Cristiano Ronaldo, accidentat la ultimul antrenament al bianconerilor, a fost lăsat în afara lotului de Andreea Pirlo. Morata și Dybala vor încerca să-i suplinească lipsa în atac. 

UPDATE: AC Milan – Genoa s-a terminat 2-1. După această victorie Rossonerii sunt siguri că vor rămâne pe locul secund, indiferent de rezultatul meciului lui Juventus. 

UPDATE: AC Milan – Genoa 2-1! Cu 15 înainte de final, echipa lui Pioli este la conducere. Rebic a deschis scorul, dar oaspeții au egalat până la pauză prin Destro. Scamacca a trimis în proprie poartă în minutul 68. 

Rangers – Celtic | Ianis Hagi, încă un derby "Old Firm"

După ce și-a acontat tiltul, Rangers vrea acum și Cupa Scoției. Echipa lui Ianis Hagi este neînvinsă în ultimele patru meciuri directe cu Celtic. În această perioadă, formația de pe Ibrox a obținut trei victorii.

Ianis Hagi a fost titular în ultimul derby "Old Firm". Românul traversează cel mai bun sezon al carierei și pare că și-a câștigat locul de titular în echipa lui Steven Gerrard. Hagi Jr. are 12 assist-uri și 7 goluri în 40 de meciuri disputate în toate competițiile din acest sezon.

Getafe – Real Madrid / Atletico Madrid – Eibar

Atletico Madrid a avut un avans uriaș în fruntea clasamentului din Spania, dar echipa lui Diego Simeone a pierdut multe puncte în ultima perioadă. Pe de altă parte, Real Madrid are parte de o a doua jumătate a sezonului aproape perfectă.

În acest moment, doar un singur punct le separă pe Real Madrid și Atletico. Barcelona, ocupanta locului trei, este și ea la două puncte de lider. Până și Sevilla are șanse matematice la tiitlu, fiind la șase lungimi în spatele lui Atletico Madrid. 

Napoli – Inter | Echipa lui Conte, ca și campioană

Inter este aproape să oprească seria de 9 titluri consecutive cucerite de Juventus. Nerazzurri sunt la 12 puncte în fața lui Juventus și la 11 lungimi de AC Milan. Cu 8 etape rămase de disputat, Inter este aproape campioană.

De cealaltă parte, Napoli încă speră la UEFA Champions League. Echipa lui Gattuso este pe locul 5, la două puncte de Atalanta, ultima echipă care ocupă un loc de Champions League.

Tot astăzi joacă și Juventus și AC Milan. Bianconerii se deplasează la Atalanta, iar Rossonerii primesc vizita celor de la Genoa. 

Meciurile zilei în Europa 

Arsenal – Fulham 1-1

AC Milan – Genoa 2-1

Atalanta – Juventus 1-0

Atletico Madrid – Eibar 5-0

Rangers – Celtic 2-0

Manchester United – Burnley 3-1

Napoli – Inter 1-1

Getafe – Real Madrid (22:00)

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”