Închide meniul

Real Madrid îi prelungeşte contractul lui Karim Benzema. I-a fixat francezului o clauză de reziliere monstruoasă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2021, 19:59

Real Madrid îi prelungeşte contractul lui Karim Benzema. I-a fixat francezului o clauză de reziliere monstruoasă!

Meciuri tari în UEFA Champions League

Profimediaimages

Benzema mai avea contract cu vicecampioana din La Liga până în vara anului viitor. S-a aşezat la masa negocierilor încă din luna mai, iar în cele din urmă a acceptat oferta lui Florentino Perez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid îi prelungeşte contractul lui Karim Benzema

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Benzema va semna un contract valabil până în 2023. Mai lipseşte numai anunţul oficial.

Real Madrid i-a fixat o clauză de reziliere incredibilă francezului. Cine doreşte să îl transfere trebuie să plătească nu mai puţin de 1 miliard de euro. Este o sumă record pentru fotbalul mondial.

Karim Benzema este din 2009 la Real Madrid, când a fost adus de la Lyon. De atunci a înscris 194 de goluri în 384 de apariţii în tricoul blanco. În toate competiţiile are un total de 281 de reuşite. Este al 5-lea în topul marcatorilor, la mare diferenţă de Cristiano Ronaldo. Starul portughez a punctat de 451 de ori!

Reclamă

Karim Benzema, „dublă” de senzație în Alaves – Real Madrid 1-4

Karim Benzema, „dublă” de senzație în prima etapă din La Liga. Atacantul francez l-a ajutat pe Carlo Ancelotti să înceapă cu dreptul noul său mandat pe banca „galacticilor”.

Benzema a deschis scorul spectaculos, în minutul 48. A primit o pasă de geniu de la Eden Hazard, cu călcâiul, și a trimis mingea în poartă uimitor.

Nacho a dublat avantajul grupării blanco în minutul 56, când Nacho a deviat în poartă mingea centrată ideal de Luka Modric. Alaves a mai primit un gol. Karim Benzema și-a trecut din nou numele pe tabelă, după ce a marcat norocos.

Reclamă 4 / 0/3

A fost al 17-lea gol marcat de Benzema, în acest an, în La Liga. Numai Lionel Messi (23) a înscris de mai multe ori în 2021.

Recomandări
  • Karim Benzema îşi prelungeşte contractul cu Real Madrid
  • Va avea o clauză de reziliere monstruoasă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și