Închide meniul

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Jurgen Klopp, enervat de arbitraj. "A fost ceva personal". Întrebarea care l-a făcut să râdă şi cum l-a supărat pe Zidane

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 6:38

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Jurgen Klopp, enervat de arbitraj. "A fost ceva personal". Întrebarea care l-a făcut să râdă şi cum l-a supărat pe Zidane

profimediaimages

Jurgen Klopp a acuzat arbitrajul după Real Madrid - Liverpool 3-1, din turul sferturilor Champions League

Jurgen Klopp a acuzat în termeni duri neacordarea unui fault la Sadio Mane după o intervenţie a lui Lucas Vasquuez. Momentul a avut loc la faza în care Real Madrid a marcat pentru 2-1. Klopp a mers direct la arbitru la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Jurgen Klopp: "Nu înţeleg ceea ce a făcut arbitrul"

"Nu înţeleg ceea ce a făcut arbitrul (n.r. Felix Brych). Pentru mine, a fost ceva personal. A fost un fault clar, iar el a tratat faza ca şi cum a fost o simulare. Din acel moment, de câte ori Sadio a căzut nu a primit nimic. Nu este corect. Asta i-am spus arbitrului după meci. Că eu consider că a fost incorect cu Sadio", s-a plâns Klopp, la conferinţa de presă.

Klopp şi-a certat şi jucătorii şi a precizat că nu arbitrul a pierdut meciul"Nu meritam să câştigăm. Trebuie să fiu sincer. Nu am jucat destul de bine pentru a realiza aşa ceva. Asta e prima mea îngrijorare. Mai ales în prima repriză nu am jucat un fotbal bun", a spus antrenorul german.

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Jurgen Klopp: "Mai avem o şansă"

Klopp speră într-o revenire uluitoare, cum s-a întâmplat cu Barcelona, în 2019, când Liverpool a cucerit trofeul. "Mai avem o şansă. Dar trebuie să jucăm un fotbal mult mai bun. Acum câţiva ani, când am pierdut 3-0 cu Barcelona, am jucat un super-meci (n.r. pe Camp Nou). Asta e diferenţa. În seara asta (n.r. aseară), nu am făcut aşa ceva. Dar putem juca mult mai bine", a comentat Klopp. 

Una dintre întrebările primite l-a amuzat pe antrenorul german. "E interesant. Mai întâi spui că nu ştii ce plan am avut, apoi crezi că am schimbat planul. Am schimbat în a doua repriză planul pe care nu l-am avut în prima repriză (n.r. râde)", a declarat Klopp. 

Reclamă

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Jurgen Klopp i-a supărat pe spanioli

Şi Klopp a avut o exprimare cu care şi-a atras critici. "Ăsta e un teren de antrenament", a spus înaintea partidei, citat de Marca. Meciul cu Real s-a jucat pe arena "Alfredo Di Stefano", pentru că Santiago Bernabeu este în reconstrucţie.

"Nu o să comentez de spune el. Acesta este stadionul nostru şi noi suntem mândri că jucăm pe stadionul Alfredo Di Stefano", i-a replicat, la finalul partidei, Zinedine Zidane. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și