Închide meniul

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Şi-a anunţat Zinedine Zidane plecarea? Declaraţia cu care a şocat după victoria uriaşă din Champions League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 6:05

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Şi-a anunţat Zinedine Zidane plecarea? Declaraţia cu care a şocat după victoria uriaşă din Champions League

profimediaimages

Zinedine Zidane, mândru de jucătorii lui Real Madrid, după 3-1 cu Liverpool, în sferturile Champions League

Zinedine Zidane ar putea deveni antrenorul lui Radu Drăguşin la Juventus. Francezul este unul dintre antrenorii doriţi de Juventus Torino în locul lui Andrea Pirlo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Zinedine Zidane: "Italia este în inima mea"

"Italia este în inima mea, am petrecut cinci ani la Torino, iar Juventus rămâne importantă pentru mine. Dar acum sunt aici", a spus Zidane pentru Sky Sport Italia, citat de as.com.

212 meciuri a jucat Zinedine Zidane la Juventus pentru care a marcat de 31 de ori şi a oferit 38 de pase de gol.  În tricoul torinezilor, a cucerit Supercupa Europei, Supercupa Italiei, două Cupe ale Italiei şi o Cupă Intercontinentală.

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Zinedine Zidane: "Echipa asta nu are limite"

Până îşi va decide viitorul, Zinedine Zidane s-a declarat mândru de victoria echipei sale. Real Madrid a învins-o pe Liverpool cu 3-1, la fel ca la precedentul lor meci, din finala Champions League din 2018. 

"Băieţii au depus o muncă fantastică, mai ales în defensivă. Un rezultat meritat. Trebuie să ne bucurăm de ceea ce am realizat. Ştim că ne aşteaptă şi un meci retur. O să avem un meci foarte complicat. Ne gândim că se reia totul de la 0-0.

Reclamă

Suntem vii în cele două competiţii (n.r. La Liga şi Champions League). O să continuăm să ne luptăm. Echipa asta nu are limită. Jucătorii vor mereu şi mai mult. Asta arată caracterul jucătorilor", a spus Zidane la conferinţa de presă.

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Zinedine Zidane l-a felicitat pe Vinicius

Real Madrid a învins fără principalii jucători din defensivă, Raphael Varane şi Sergio Ramos. "Se întâmplă multe lucruri în acest an şi noi suntem pregătiţi. Am arătat-o şi în această seară (n.r. aseară)", a spus Zidane.

Brazilianul Vinicius a fost jucătorul partidei. El a reuşit două dintre golurile lui Real Madrid. "Mă bucur pentru el. O să aibă multă încredere după ce a marcat aceste două goluri. O merită. Ştim ce poate să facă atunci când are spaţiu, aşa cum a fost primul gol", a mai spus Zidane.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
  • Real Madrid - Liverpool 3-1
  • Ce a spus Zinedine Zidane

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și