Închide meniul

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Şi-a anunţat Zinedine Zidane plecarea? Declaraţia cu care a şocat după victoria uriaşă din Champions League

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 6:05

Reclamă
Real Madrid – Liverpool 3-1 | Şi-a anunţat Zinedine Zidane plecarea? Declaraţia cu care a şocat după victoria uriaşă din Champions League

profimediaimages

Zinedine Zidane, mândru de jucătorii lui Real Madrid, după 3-1 cu Liverpool, în sferturile Champions League

Zinedine Zidane ar putea deveni antrenorul lui Radu Drăguşin la Juventus. Francezul este unul dintre antrenorii doriţi de Juventus Torino în locul lui Andrea Pirlo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Zinedine Zidane: "Italia este în inima mea"

"Italia este în inima mea, am petrecut cinci ani la Torino, iar Juventus rămâne importantă pentru mine. Dar acum sunt aici", a spus Zidane pentru Sky Sport Italia, citat de as.com.

212 meciuri a jucat Zinedine Zidane la Juventus pentru care a marcat de 31 de ori şi a oferit 38 de pase de gol.  În tricoul torinezilor, a cucerit Supercupa Europei, Supercupa Italiei, două Cupe ale Italiei şi o Cupă Intercontinentală.

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Zinedine Zidane: "Echipa asta nu are limite"

Până îşi va decide viitorul, Zinedine Zidane s-a declarat mândru de victoria echipei sale. Real Madrid a învins-o pe Liverpool cu 3-1, la fel ca la precedentul lor meci, din finala Champions League din 2018. 

"Băieţii au depus o muncă fantastică, mai ales în defensivă. Un rezultat meritat. Trebuie să ne bucurăm de ceea ce am realizat. Ştim că ne aşteaptă şi un meci retur. O să avem un meci foarte complicat. Ne gândim că se reia totul de la 0-0.

Reclamă
Reclamă 4

Suntem vii în cele două competiţii (n.r. La Liga şi Champions League). O să continuăm să ne luptăm. Echipa asta nu are limită. Jucătorii vor mereu şi mai mult. Asta arată caracterul jucătorilor", a spus Zidane la conferinţa de presă.

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Zinedine Zidane l-a felicitat pe Vinicius

Real Madrid a învins fără principalii jucători din defensivă, Raphael Varane şi Sergio Ramos. "Se întâmplă multe lucruri în acest an şi noi suntem pregătiţi. Am arătat-o şi în această seară (n.r. aseară)", a spus Zidane.

Brazilianul Vinicius a fost jucătorul partidei. El a reuşit două dintre golurile lui Real Madrid. "Mă bucur pentru el. O să aibă multă încredere după ce a marcat aceste două goluri. O merită. Ştim ce poate să facă atunci când are spaţiu, aşa cum a fost primul gol", a mai spus Zidane.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și