Închide meniul

Real Madrid poate trece pe primul loc în La Liga! Zinedine Zidane, declarații de luptă înaintea "finalei" cu Sevilla. Cum arată clasamentul în Spania

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 mai 2021, 5:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Real Madrid poate trece pe primul loc în La Liga! Zinedine Zidane, declarații de luptă înaintea "finalei" cu Sevilla. Cum arată clasamentul în Spania

profimediaimages

Zinedine Zidane, înainte de Real Madrid - Sevilla

Real Madrid poate profita de remiza albă înregistrată între Barcelona și Atletico Madrid. Cu o victorie împotriva Sevillei, echipa lui Zidane o egalează la puncte pe Atletico, dar are rezultatele directe de partea sa. Real Madrid ar fi la mâna ei în lupta nebună la titlu din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane, înainte de Real Madrid – Sevilla

Zidane știe foarte bine acest lucru, dar încearcă să nu pună presiune pe jucători. Real a fost eliminată din Champions League de o manieră categorică, 1-3 la general cu Chelsea, iar moralul este încă scăzut în vestiarul blanco.

"Mai avem patru meciuri, patru 'finale'. Trebuie să uităm de eșecul din Champions League și să ne gândim doar la meciul din campionat. Sevilla este o echipă care se va lupta. Au arătat asta încă de la început. Sunt o echipă bună și încă mai au și ei șanse la titlu. Știm cât de bine va trebui să jucăm dacă vrem să câștigăm", a declarat Zinedine Zidane, la conferința de presă dinaintea meciului cu Sevilla.

Zidane nu va putea conta pe mulți titulari împotriva Sevillei, lucru cu care francezul s-a obișnuit în acest sezon. Ramos și Varane s-au accidentat din nou, iar Carvajal, Vazquez și Mendy rămân indisponibili. 

În tur, Real Madrid a câștigat la limită pe Ramon Sanchez Pizjuan, scor 1-0. Madrilenii au câștigat ultimele 4 confruntări directe cu andaluzii.

Reclamă

Zidane Zidane, rețeta succesului la Real Madrid

Zinedine Zidane a devenit un expert în trofee de când a ajuns pe banca lui Real Madrid. Francezul își capacitează uluitor jucătorii în momentele cheie ale sezonului.

De altfel, Real Madrid n-a mai pierdut în campionat de pe data de 30 ianuarie. De atunci, madrilenii au adunat 14 meciuri fără înfrângere, reușind să câștige 10 dintre ele. 34 de puncte dintr-un total de 42 posibile a adunat Real Madrid în ultimele luni.

Echipa lui Zidane a avut o serie nebună și în finalul sezonului trecut. Real Madrid a reușit 10 victorii consecutive după lockdown și i-a "furat" titlul Barcelonei. 

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, în sezonul 2016/2017, când Zidane a cucerit primul titlu în La Liga, Real Madrid a adunat 6 victorii consecutive pe final. Acum, madrilenii au nevoie de 4 succese ca să devină campioni.

Cum arată clasamentul și programul din La Liga

  • 1. Atletico Madrid 77 de puncte, 35 de meciuri
  • 2. Barcelona, 75 de puncte, 35 de meciuri
  • 3. Real Madrid, 74 de puncte, 34 de meciuri
  • 4. Sevilla, 70 de puncte, 34 de meciuri.

Etapa a 35-a
Barcelona – Atletico Madrid 0-0
Real Madrid – Sevilla

Etapa a 36-a
Levante – Barcelona
Atletico Madrid – Real Sociedad
Granada – Real Madrid

Etapa a 37-a
Athletic Bilbao – Real Madrid
Atletico Madrid – Osasuna
Barcelona – Celta Vigo

Etapa a 38-a
Eibar – Barcelona
Real Madrid – Villareal
Valladolid – Atletico Madrid

Recomandări
  • Luptă nebună în La Liga
  • Real Madrid poate deveni noua favorită la titlu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și