Închide meniul

Real Madrid, pregătită să transfere un ”star” din Serie A. Pe cine vrea să aducă Zidane

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2020, 13:42

Real Madrid, pregătită să transfere un ”star” din Serie A. Pe cine vrea să aducă Zidane

Zuma Press / Oscar J. Barroso via hepta

Real Madrid, pregătită să transfere un ”star” din Serie A. Pe cine vrea să aducă Zidane

Ziariștii iberici notează că Zinedine Zidane pregătește o adevărată revoluție în linia mediană a Realului din stagiunea următoare, iar Ruiz ar fi jucătorul de care are nevoie tehnicianul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabian Ruiz, un viitor ”star” al fotbalului spaniol

În vârstă de 24 de ani Fabian Ruiz este unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din Serie A, iar Realul nu poate rata ocazia de a-l avea din lotul pentru sezonul următor.

Ruiz este un ”produs” al clubului Betis, acolo unde și-a făcut junioratul. El este la Napoli din vara lui 2018, iar pentru echipa din sudul Italiei a marcat șapte goluri în 49 de partide. Totodată, Fabian a debutat și în naționala de seniori a Spaniei în 2019, marcând un gol în șase meciuri.

Fabian Ruiz mai are contract până în 2023 cu SSC Napoli

Fabian Ruiz mai are trei ani de contract cu Napoli, iar tehnicianul Genaro Gattuso vrea să îl țină cu orice preț la echipă. Potrivit AS, patronul Aurelio De Laurentis nu va accepta o sumă mai mică de 100 de milioane de euro pentru mijlocașul iberic.

Ruiz este cotat la 48 de milioane de euro de site-ul Transfermarkt. Pe lângă Fabian, Zidane l-ar mai dori la Madrid și pe N'Golo Kante, mijlocașul defensiv al lui Chelsea, care ar putea pleca din vară de la londonezi.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și