Închide meniul

Real Madrid – PSG 3-1 | Reacţia lui Carlo Ancelotti, după revenirea uluitoare de pe Bernabeu: „Putem înfrunta orice echipă!” Cei doi jucători esenţiali: „În fiecare zi devin mai buni”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 martie 2022, 11:00

Reclamă
Real Madrid – PSG 3-1 | Reacţia lui Carlo Ancelotti, după revenirea uluitoare de pe Bernabeu: „Putem înfrunta orice echipă! Cei doi jucători esenţiali: „În fiecare zi devin mai buni

Carlo Ancelotti trimite săgeţi către rivali după Real Madrid - Inter 2-0

Profimedia

Carlo Ancelotti i-a lăudat pe Luka Modric şi pe Karim Benzema pentru prestaţia stelară din meciul cu PSG. Benzema a reuşit un hat-trick de senzaţie, în timp ce Modric a oferit o pasă decisivă şi a coordonat jocul echipei lui Ancelotti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am suferit mult, dar am rezistat. Am avut probleme la recuperarea balonului, dar o presiune bună a lui Karim ne-a permis să egalăm şi după aceea a venit magia lui Bernabeu. După 1-1, a fost o singură echipă pe teren. (n.r. – despre Benzema şi Modric) În fiecare zi devin mai buni. Am plăcerea de a fi alături de ei.

Karim s-a accidentat şi acum s-a întors, iar Luka joacă întotdeauna la cel mai înalt nivel, indiferent unde s-ar afla. Dacă jucăm la capacitatea noastră, putem înfrunta orice echipă. Situaţia s-a schimbat pentru că am jucat mai bine în acest meci. Norocul ajută, desigur„, a declarat Ancelotti, potrivit marca.com.

Real Madrid – PSG 3-1 | Ancelotti: „Benzema e un lider fantastic”

Karim Benzema a învins de unul singur pe PSG, după hat-trick-ul de senzaţie din returul cu PSG.

După primul gol am intrat într-o dinamică bună, am presat şi am controlat mai bine mingea, am avut mai puţine dificultăţi în repriza secundă faţă de prima. La pauză, ne-am spus că trebuie să rămânem în joc, chiar dacă era greu, cu speranţa că se poate întâmpla ceva. Karim Benzema este un lider fantastic, un vârf de atac fantastic, sunt foarte mulţumit de ceea ce face şi de atitudinea lui. PSG este o echipă grozavă cu jucători grozavi, dar acesta e fotbalul, fiecare lucru mărunt poate schimba totul, ca primul gol„, a declarat Ancelotti, la microfonul Canal+.

Reclamă

Nasser Al-Khelaifi, scandal monstru după Real Madrid – PSG 3-1

Al-Khelaifi nu s-a oprit şi i s-a pus pata pe un angajat al lui Real Madrid, care a filmat incidentele. „Te omor!”, i-a strigat patronul lui PSG, care s-a îndreptat nervos spre el. A fost oprit de forţele de ordine, potrivit marca.com. Ulterior, Leonardo a cerut să fie şterse imaginile. UEFA va investiga totuşi situaţia creată.

Conducătorii lui PSG au incriminat faza prin care Real Madrid a restabilit egalitatea pe Bernabeu. Au considerat că Gianluigi Donnarumma a fost faultat în momentul în care a pierdut mingea şi i-a permis lui Benzema să facă 1-1. Şi antrenorul liderului din Ligue 1 a răbufnit la conferinţa de presă.

Nu e vorba de o greșeală, pentru că este un fault clar. Am văzut faza de 30-40 de ori, din toate unghiurile. Micile detalii contează, iar VAR nu a văzut un fault decisiv. Este un factor determinant, care a influențat starea echipelor și a stadionului„, a răbufnit şi Mauricio Pochettino.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și