Închide meniul

Real Madrid – PSG, „șocul” optimilor Champions League 2021-2022. Madrilenii au luat foc după gafa făcută de UEFA

Alexandru Ivan Publicat: 13 decembrie 2021, 16:44 / Actualizat: 13 decembrie 2021, 18:34

Reclamă
Real Madrid – PSG, „șocul optimilor Champions League 2021-2022. Madrilenii au luat foc după gafa făcută de UEFA

Tragerea la sorți a optimilor Ligii Campionilor s-a repetat

Profimedia

Potrivit rezultatelor de la prima tragere la sorți, Real Madrid ar fi jucat în optimile Champions League împotriva portughezilor de la Benfica. Norocul madrilenilor s-a schimbat la 180 grade în cea de a doua tragere la sorți. Echipa lui Carlo Ancelotti va juca cu PSG-ul lui Messi, Neymar și Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – PSG, „șocul” optimilor Champions League

Din cauza unor probleme tehnice, UEFA a declarat nule rezultatele de prima tragere la sorți și a reprogramat întregul eveniment câteva ore mai târziu. Real Madrid consideră acest lucru inadmisibil și a făcut scandal după decizia luată de UEFA.

Madrilenii au cerut să nu fie incluși în cea de-a doua tragere pe sorți pentru că adversarul lor inițial, Benfica, nu a fost influențat de eroarea comisă de UEFA.

Presa din Spania scrie că Real Madrid a trimis notificare la UEFA și îi acuză pe oficialii forului continental de falsificare a tragerii la sorți. Astfel, conform ultimei extrageri, Real Madrid nu va mai juca cu Benfica, ci cu echipa stelară a Parisului, condusă de Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar.

UEFA, gafă uriașă la tragerea la sorți pentru optimile UEFA Champions League

În timpul tragerii la sorţi de la Nyon, fostul fotbalist Andrei Arşavin a scos din urnă bila cu numele echipei Manchester United la stabilirea adversarei formaţiei Villarreal, pentru crearea celui de-al doilea meci. Cele două cluburi, prezente în aceeaşi grupă în faza grupelor, nu se puteau întâlni în optimi. Tragerea s-a repetat şi, în locul lui United, Villarreal a primit-o pe Manchester City.

Reclamă
Reclamă

Dar pe parcursul procesului, această primă eroare a dus la o a doua, mult mai gravă. După ce echipa Atletico Madrid a fost extrasă din prima urnă, sistemul informatic a exclus-o pe Manchester United dintre posibilii adversari ai formaţiei spaniole. Probabil din cauză că bila cu numele echipei engleze fusese extrasă chiar înainte, la Villarreal.

Astfel, Atletico a fost privată de un potenţial adversar, spaniolilor revenindu-le ulterior Bayern Munchen. Apoi, United a devenit adversara celor de la PSG.

„În urma unei probleme tehnice cu software-ul unui furnizor extern de servicii care informează oficialii cu privire la echipele eligibile pentru a juca între ele, a apărut o eroare materială la tragerea la sorţi pentru optimile de finală ale UEFA Champions League. Ca urmare, tragerea la sorţi a fost declarată nulă şi va fi refăcută în întregime, de la ora 16.00, astăzi, luni, 13 decembrie 2021. Tragerea la sorţi va fi transmisă în direct pe uefa.com. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de acest lucru„, a precizat forul european.

Reclamă

Rezultatele de la a doua tragere la sorți

  • Salzburg – Bayern Munchen
  • Sporting – Manchester City
  • Benfica – Ajax
  • Chelsea – Lille
  • Atletico Madrid – Manchester United
  • Villarreal – Juventus
  • Inter Milano – Liverpool
  • PSG – Real Madrid

Rezultatele de la prima tragere la sorți

  • Benfica – Real Madrid
  • Villarreal – Manchester City
  • Atletico Madrid – Bayern
  • Salzburg – Liverpool
  • Inter – Ajax
  • Sporting – Juventus
  • Chelsea – Lille
  • PSG – Manchester United
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și