Închide meniul

Real Madrid revine pe Santiago Bernabeu! Când se vor juca primele meciuri pe arena de sute de milioane de euro

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 iunie 2021, 18:32

Real Madrid revine pe Santiago Bernabeu! Când se vor juca primele meciuri pe arena de sute de milioane de euro

AFP7 / Joaquin Corchero via hepta

Real Madrid revine pe Santiago Bernabeu

Real Madrid revine pe Santiago Bernabeu. „Galacticii” au jucat un an întreg pe stadionul „Alfredo Di Stefano”, unul dintre terenurile de antrenament ale clubului, însă sunt gata să se întoarcă „acasă. Potrivit celebrului jurnalist spaniol, Melchor Ruiz, Real va juca în sezonul următor pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid revine pe Santiago Bernabeu

Real a solicitat șefilor La Liga să dispute primele trei runde din sezonul următor pe teren străin. În acest fel, lucrările la noul Santiago Bernabeu vor putea fi finalizate. 2 martie 2020 este data la care echipa blanco a jucat ultimul meci pe Santiago Bernabeu. Aproape 600 de milioane de euro au costat modernizările la noua arenă. Doar 6.000 de locuri are Alfredo Di Stefano, stadionul unde Real Madrid a jucat până acum.

Citește și:

Real a vrut să joace pe Wanda Metropolitano

Posibila revenire a suporterilor în tribune i-a făcut pe cei de la Real Madrid să apeleze la o soluție radicală. Înainte să afle că poate să joace pe Bernabeu, Real a cerut să-și dispute partidele de „acasă” pe Wanda Metropolitano, stadionul rivalei Atletico!

Relaţiile cordiale dintre cele două cluburi au făcut ca oficialii grupării Atletico Madrid să afirme în trecut că sunt pregătiţi să permită ca Wanda Metropolitano să găzduiască meciurile de acasă ale Realului pe perioada renovării arenei Santiano Bernabeu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și