Închide meniul

Real Madrid – Sevilla 2-2 | Zinedine Zidane a făcut un scandal monstru! "Nu mai înţeleg. Să îmi explicaţi regula henţului!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2021, 5:23 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:27

Real Madrid – Sevilla 2-2 | Zinedine Zidane a făcut un scandal monstru! "Nu mai înţeleg. Să îmi explicaţi regula henţului!"

Profimediaimages

Zinedine Zidane le-a cerut explicaţii arbitrilor

Zinedine Zidane a răbufnit după faza controversată din minutul 75, când arbitrul a acordat întâi penalty pentru madrileni, după care şi-a schimbat decizia. Juan Martinez a apelat la sistemul VAR şi a văzut un henţ în celălalt careu, la Militao. Aşa a ajuns să acorde lovitură de la 11 metri pentru Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane: "Am vorbit cu arbitrul şi i-am cerut o explicaţie!"

"Sunt foarte nervos, trebuie să îmi explicaţi regula henţului! Nu mai înţeleg nimic. Am vorbit cu arbitrul şi am cerut o explicaţie. Mi-a spus că Militao a atins mingea cu mânda, dar că înainte (n.r. un henţ cerut la Joan Jordan) nu a fost… nu îmi place să vorbesc despre arbitri, dar sentimentul de azi nu este unul bun.

Dacă este henţ în careu, atunci trebuie să dai de fiecare dată. Meciul este gata, dar sunt nemulţumit. Nu înţeleg ce s-a întâmplat. Dacă a fost henţ la Militao, atunci a fost şi pentru Sevilla. Nu m-a convins arbitrul cu ceea ce a spus", a reacţionat Zinedine Zidane, după Real Madrid – Sevilla 2-2, anunţă ESPN.

Fază uluitoare! Penalty-ul lui Real Madrid a devenit penalty pentru Sevilla

În minutul 75 al meciului dintre Real Madrid şi Sevilla a avut loc o fază uluitoare. Gazdele au plecat pe contraatac, iar Benzema a fost faultat în careu. S-a dat penalty!

După ce s-a consultat VAR, penalty-ul s-a mutat însă celălalt careu! Militao a făcut henţ, iar arbitrii au văzut cu ajutorul reluărilor video. Madrilenii au acuzat că mingea a fost atinsă cu mâna mai întâi de atacantul Sevillei!

Reclamă

Cu trei etape rămase de jucat, Atletico Madrid este lider şi a devenit favorită la câştigarea titlului. Echipa lui Diego Simeone are 77 de puncte, cu două mai multe decât Real Madrid şi Barcelona.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:15 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele de start 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 17:10 VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday 1-3, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru portarul gazdelor. QPR – Preston 1-0 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 16:48 VIDEOAutogol incredibil în Championship! Pears a făcut o gafă colosală, cu care îl „eclipsează” pe Bănel Nicoliţă. Eroarea anului! Vezi toate știrile
Citește și