Închide meniul

Real Madrid, ultimatum pentru Kylian Mbappe! ”Galacticii”, scoși din sărite de oferta uluitoare pregătită de PSG pentru campionul mondial

Dragoș Vasile Publicat: 21 februarie 2022, 13:29

Real Madrid, ultimatum pentru Kylian Mbappe! ”Galacticii”, scoși din sărite de oferta uluitoare pregătită de PSG pentru campionul mondial

Kylian Mbappe, dorit de Liverpool

Kylian Mbappe, bucurie după marcarea unui gol pentru PSG / Profimedia

  • Real Madrid, ultimatum pentru Kylian Mbappe
  • Șefii “galacticilor”, scoși din sărite de oferta uluitoare pregătită de PSG

Real Madrid, ultimatum pentru Kylian Mbappe

Kylian Mbappe mai are doar 5 luni de contract cu PSG și la vara poate pleca la orice echipă, gratis. În trecut, el a declarat în multe rânduri că își dorește să joace la Real Madrid, echipă pe care o susține din copilărie.Presa din Spania a anunțat că starul de 23 de ani are deja un acord cu echipa de pe Santiago Bernabeu și va ajunge în Spania la sfârșitul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, recent au apărut discuții cu privire la planul prin care PSG vrea să își păstreze ”perla”. Astfel, conducerea de pe Santiago Bernabeu i-a dat un ultimatum lui Mbappe, după cum anunță jurnaliștii de la AS. Dacă nu va lua o decizie în scurt timp, șefii ”galacticilor” sunt dispuși să caute o altă vedetă în locul său.

Real Madrid l-a vrut atât de mult pe Mbappe încât a fost dispusă să plătească o avere vara trecută, deși puteasă-l ia gratis la sfârșitul sezonului. Madrilenii au făcut o ofertă chiar şi 220 de milioane de euro în luna august, dar aceasta fost refuzată de PSG.

Reclamă

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 22 goluri în 32 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

Citește și:

Contractul halucinant cu care PSG vrea să-l deturneze pe Kylian Mbappe din drumul spre Real Madrid

PSG e gata să facă orice ca să-l convingă pe Kylian Mbappe să rămână în Franța și să refuze transferul mult visat la Real Madrid. Șeicii echipei de pe Parc de Princes sunt gata să-l transforme pe starul lor în cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului.

Reclamă

PSG a prins din nou speranțe că-l poate păstra pe Mbappe la Paris după meciul cu Real Madrid din optimile UEFA Champions League, scor 1-0, în care vedeta de 23 de ani a strălucit.

Jurnaliștii de la The Independent anunță că șeicii de pe Parc de Princes vor să-i ofere lui Kylian un salariu de aproape un milion de lire sterline pe săptămână (1.2 milioane de euro).

Sursa citată notează că un astfel de contract e „nemaiîntâlnit” în istoria fotbalului și că Real Madrid nu are nicio șansă să concureze financiar cu PSG. Decizia finală îi rămâne în totalitate fotbalistului de 23 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul