Închide meniul

AC Milan, victorie categorică pe terenul lui Napoli! PSG, învinsă de Lyon! Benzema, hat-trick fabulos pentru Real Madrid! Rezultatele zilei, AICI

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 aprilie 2023, 23:50

AC Milan, victorie categorică pe terenul lui Napoli! PSG, învinsă de Lyon! Benzema, hat-trick fabulos pentru Real Madrid! Rezultatele zilei, AICI

Rafael Leao a marcat o "dublă" în Napoli - AC Milan

Rafael Leao, într-un meci pentru AC Milan/ Profimedia

Real Madrid – Valladolid 6-0, Napoli – AC Milan 0-4 şi PSG – Lyon 0-1, au fost meciurile tari de astăzi, din campionatele puternice din Europa. „Galacticii” au obţinut o victorie categorică. Karim Benzema a fost în formă maximă, şi a reuşit un hat-trick în doar şapte minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile tari de astăzi, din ligile puternice din Europa, au putut fi urmărite în format live score, pe AS.ro.

Napoli – AC Milan 0-4 şi PSG – Lyon 0-1 | Karim Benzema, hat-trick fabulos în Real Madrid – Valladolid 6-0

Rezultatele zilei:

Update! Final! PSG – Lyon 0-1 şi Napoli – AC Milan 0-4! Parizienii au cedat pe teren propriu, în faţa lui Lyon! Napoli a fost zdrobită de AC Milan! Rossonerii au făcut un meci perfect şi s-au impus cu 4-0.

Update Min. 56: PSG – Lyon 0-1! Barcola a deschis scorul pe Parc de Princes!

Reclamă

Update Min. 67: Napoli – AC Milan 0-4! Saelemaekers a mărit proporţiile scorului. Dezastru pentru Napoli!

Update Min. 60: Napoli – AC Milan 0-3! Leao a reuşit „dubla”! AC Milan se distrează cu liderul din Italia!

Update Min. 25: Napoli – AC Milan 0-2! Brahim Diaz a mărit avantajul rossonerilor pe terenul liderului din Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Update Min. 17: Napoli – AC Milan 0-1! Leao a deschis scorul pentru campioana Italiei!

Update 21:55: Începe meciul dintre PSG şi Lyon!

Update: Startul partidei dintre PSG şi Lyon este întârziat cu 10 minute, deoarece autobuzul oaspeţilor a ajuns târziu la arena Parc de Princes. Meciul va începe la 21:55!

Update 21:45: Începe meciul dintre Napoli şi AC Milan!

Update 20.15: Newcastle – Manchester United 2-0. Willock a deschis scorul în minutul 65, iar Callum Wilson a dublat avantajul alb-negrilor cu 2 minute înainte de final!

Update 20.00: AS Monaco – Strasbourg 4-3! Meci spectaculos în Ligue 1. Vanderson (19), Ben Seghir (54), Diop (58) şi Fofana (65) au marcat pentru gazde. Mothiba (32) şi Diallo (90+2) au înscris pentru Strasbourg, care a beneficiat şi de autogolul lui Maripan (41)

Real Madrid – Valladolid 6-0

Min. 90+3: Final de meci! Real Madrid a făcut „set” cu Real Valladolid.

Reclamă

Min. 90+1: Real Madrid – Valladolid 6-0! Lucas Vazquez a marcat din pasa lui Eden Hazard

Min. 73: Real Madrid – Valladolid 5-0! Marco Asensio a mărit proporţiile scorului. A luat o acţiune pe cont propriu, a făcut un „1 la 1” cu Rodrygo şi a înscris din centrul careului.

Min. 36: Real Madrid – Valladolid 4-0! Karim Benzema, hat-trick! Execuţie spectaculoasă, din semi-foarfecă. Francezul lui Ancelotti este de neoprit!

Min. 32: Real Madrid – Valladolid 3-0! „Dublă” Benzema. Francezul a colaborat din nou perfect cu Vinicius, a driblat doi adversari şi a şutat imparabil!

Min. 29: Real Madrid – Valladolid 2-0! Karim Benzema a marcat, din apropiere, după o centrare perfectă a lui Vinicius.

Min. 23: Real Madrid – Valladolid 1-0! Rodrygo a deschis scorul pentru „galactici”!

Min. 1: Începe meciul dintre Real Madrid – Valladolid!

Echipele de start la Real Madrid – Valladolid:

Real Madrid: Courtois – Vazquez, Militao, Alaba, Camavinga – Kroos, Tchouameni, Asensio – Rodrygo, Benzema, Vinicius

Valladolid: Asenjo – Fresneda, Fernandez, El Yamiq – Perez, Mesa, Hongla, Monchu, Rosa – Plata, Leon

Real Madrid este, în acest moment, la 15 puncte distanţă de Barcelona. Catalanii s-au impus categoric în duelul Elche, din ultima rundă, astfel „galacticii” sunt obligaţi să câştige pentru a se menţine în lupta la titlu.

De cealaltă parte, Napoli şi AC Milan se întâlnesc în derby-ul rundei din Serie A. Trupa lui Luciano Spalletti este lider detaşat în Serie A, cu 19 puncte avans faţă de Lazio, ocupanta locului secund. AC Milan luptă pentru clasarea pe un loc care să asigure prezenţa în grupele Ligii Campionilor, în sezonul viitor.

PSG – Lyon este un alt derby de astăzi. Trupa de pe Parc de Princes este în căutarea victoriei, după ce în runda precedentă a fost învinsă categoric de Rennes. De cealaltă parte, Lyon traversează un sezon modest, fiind pe locul 10 în Ligue 1, fără victorie de trei runde.

Meciurile tari de astăzi:

Kylian Mbappe, cel mai mare salariu din Hexagon

Kylian Mbappe are cel mai mare salariu din Hexagon! Asta potrivit clasamentului dat publicităţii joi de cotidianul sportiv L’Equipe. Mbappe (24 de ani), noul căpitan al selecţionatei Franţei, încasează un salariu lunar brut de 6 milioane de euro la PSG, sumă în care nu sunt incluse sponsorizările.

El devansează celelalte două mari vedete din lotul clubului parizian, brazilianul Neymar, plătit cu 3,675 milioane de euro, şi argentinianul Lionel Messi, care încasează la rândul său 3,375 milioane de euro.

De altfel, primele zece locuri din ierarhia stabilită de L’Equipe sunt ocupate doar de jucători de la Paris Saint-Germain, clubul cu cea mai mare putere financiară din fotbalul francez.

Primul fotbalist din afara lotului lui PSG din acest clasament este francezul Wissam Ben Yedder, atacantul formaţiei AS Monaco, aflat pe locul 11, cu un salariu brut de 650.000 de euro.

La Olympique Marseille, cel mai bine plătit jucător este Jordan Veretout (locul 13, cu 550.000 de euro), în timp ce Alexandre Lacazette, fostul căpitan al lui Arsenal Londra, are cel mai mare salariu la Olympique Lyon (locul 18, cu 450.000 de euro).

Recomandări
  • Real Madrid – Valladolid , LIVE SCORE (17:15)
  • Napoli – AC Milan 0-4 şi PSG – Lyon 0-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și