Închide meniul

Repriză de coşmar pentru Ciprian Tăturuşanu! Portarul român a încasat 5 goluri în 45 de minute în Arabia Saudită

Alex Masgras Publicat: 30 noiembrie 2023, 18:04

Reclamă
Repriză de coşmar pentru Ciprian Tăturuşanu! Portarul român a încasat 5 goluri în 45 de minute în Arabia Saudită

Repriză de coşmar pentru Ciprian Tăturuşanu

Ciprian Tătăruşanu, gafă uriaşă în Abha - Al Ahli / Captură Prima Sport

A fost o repriză de coşmar pentru Ciprian Tăturuşanu în Abha – Al Ahli. Echipa portarului român este condusă cu 5-0 la pauza meciului. Tătăruşanu a făcut o gafă monumentală la primul gol al oaspeţilor, după care oaspeţii au atacat în valuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Ahli, care a mai avut şi un gol anulat de VAR pentru un offside al lui Mahrez, a făcut o repriză de vis. În ceea ce îl priveşte pe Tătăruşanu, portarul român a avut o parte mare de vină şi la golurile 4 şi 5, care au fost luate la colţul scurt.

Repriză de coşmar pentru Ciprian Tăturuşanu!

Update: Al Ahli a marcat şi al şaselea gol în meciul cu Abha. Mahrez şi-a trecut în cele din urmă numele pe lista marcatorilor în minutul 64.

Ciprian Tătăruşanu a avut parte de o repriză de coşmar în meciul Abha – Al Ahli. Portarul român a încasat 5 goluri în prima repriză.

În minutul 20, oaspeţii au deschis scorul prin spaniolul Gabri Veiga, cel care a profitat din plin de ieşirea hazardată a portarului român. Veiga l-a driblat fără probleme pe Tătăruşanu, după care a trimis balonul în poartă. Două minute mai târziu, Al Brikan a majorat diferenţa.

Reclamă

În minutul 26, golul lui Riyad Mahrez a fost anulat de VAR pentru o poziţie de offside, dar Al Ahli a continuat să atace. Al Brikan a realizat dubla în minutul 28.

Franck Kessie şi-a trecut şi el numele pelista marcatorilor, din pasa lui Veiga, în minutul 38. În ultimul minut al primei reprize, Veiga a realizat şi el dubla.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra, victorie mare contra echipei lui Ciprian Tătăruşanu!

Înaintea meciului cu Al Ahli, echipa lui Tătăruşanu a pierdut şi contra celor de la Damac. Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra au obţinut o victorie mare contra echipei lui Ciprian Tătăruşanu. Damac FC a învins-o cu 4-2 pe Abha.

La Damac, N’Koudou a fost autorul unui hattrick. Celălalt gol al formaţiei antrenate de Cosmin Contra a fost marcat de Assan Ceesay în minutul 90+8.

Site-ul sofascore.ro l-a notat pe Nicolae Stanciu cu 8.2, a doua notă a meciului, în timp ce Tătăruşanu a primit 7.1. N’Koudou a primit 10 pentru hattrick-ul pe care l-a reuşit şi cu care formaţia lui Stanciu şi Contra şi-a adjudecat victoria.

Damac a urcat pe 10 în prima ligă din Arabia Saudită, în timp ce echipa lui Tătăruşanu, Abha, se află pe locul 15, având cu 3 puncte mai mult decât Al-Akhdoud, formaţia românilor Andrei Burcă şi Florin Tănase. Al-Akhdoud tocmai a fost învinsă cu 3-0 de echipa lui Ronaldo, Al-Nassr.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și