Închide meniul
VIDEO

Reuniune emoționantă la Paris! Lionel Messi a luat-o la fugă când l-a văzut pe Ronaldinho. Imaginile care fac înconjurul planetei

Dragoș Vasile Publicat: 20 octombrie 2021, 9:45

Reclamă
Reuniune emoționantă la Paris! Lionel Messi a luat-o la fugă când l-a văzut pe Ronaldinho. Imaginile care fac înconjurul planetei

Lionel Messi și Ronaldinho, reuniune emoționantă la Paris

Twitter

Reuniune emoționantă la Paris! Lionel Messi a luat-o la fugă când l-a văzut pe Ronaldinho

Reuniune emoționantă înainte de PSG – RB Leipzig. Legendarul Ronaldinho, fost jucător al parizienilor, a fost invitat special la meciul de pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul încălzirii jucătorilor, marele brazilian a fost prezent pe teren. La scurt timp după ce l-a văzut, Lionel Messi a luat-o la fugă spre el. Cei doi s-au îmbrățișat, iar Ronaldinho i-a oferit argentinianului o motivație în plus înaintea meciului. Imaginile cu reuniune legendelor catalanilor au făcut înconjurul planetei.

Lionel Messi și Ronaldinho au fost colegi la Barcelona între 2004 și 2008. La primul gol înscris de argentinian pentru gruparea blaugrana, „Dinho” a fost cel care i-a oferit pasa decisivă. Restul e istorie!

Lionel Messi, erou pe Parc des Princes în PSG – RB Leipzig 3-2

Lionel Messi a strălucit din nou în UEFA Champions League. După golul cu Manchester City, superstarul argentinian a reușit o „dublă” de senzație care i-a adus PSG-ului trei puncte în UEFA Champions League.

Reclamă

La scorul de 1-2 pentru RB Leipzig, Messi a egalat din pasa lui Kylian Mbappe și a readus speranțele pe Parc des Princes. La doar câteva minute, superstarul francez a obținut penalty și l-a lăsat pe argentinian să execute.

Messi a transformat fără probleme. Acesta a marcat din „panenka” și i-a dus pe parizieni cu un pas mai aproape de calificarea în următoarea fază a competiției.

În urma golurilor din această seară, Lionel Messi a ajuns la cota 3 în actualul sezon de UEFA Champions League. De remarcat este că niciun jucător nu a reușit să marcheze la fel de multe goluri în primele trei apariții pentru PSG în UCL.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și