Închide meniul

Rivala lui Răzvan Lucescu s-a întărit! O formaţie de top din Superliga Greciei a transferat de la Manchester United

Alex Masgras Publicat: 21 august 2024, 20:13

Reclamă
Rivala lui Răzvan Lucescu s-a întărit! O formaţie de top din Superliga Greciei a transferat de la Manchester United

Rivala lui Răzvan Lucescu s-a întărit! O formaţie de top din Superliga Greciei a transferat de la Manchester United

Jucătorii lui Manchester United, în timpul Supercupei Angliei, cu Manchester City / Profimedia

Panathinaikos, rivala lui Răzvan Lucescu din Superliga Greciei, s-a întărit. După începutul dezastruos din prima etapă a noului sezon, care se vede LIVE în AntenaPLAY, Panathinaikos a luat măsuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asteras s-a impus în prima etapă a noului sezon chiar pe terenul lui Panathinaikos, iar rivala lui PAOK Salonic a decis că este cazul să aducă întăriri.

Rivala lui Răzvan Lucescu s-a întărit! O formaţie de top din Superliga Greciei a transferat de la Manchester United

Atacantul uruguayan Facundo Pellistri, de la Manchester United, va juca pentru Panathinaikos Atena, a anunţat miercuri gruparea greacă.

Facundo Pellistri (22 de ani) a semnat cu Panathinaikos un contract pentru următorii patru ani. Clubul grec a plătit către Manchester United suma de opt milioane de euro, bonusuri de performanţă şi o clauză prin care echipa engleză va primi 45 la sută dintr-un viitor transfer. United a negociat, de asemenea, şi o clauză de răscumpărare, care este valabilă până în anul 2027, potrivit news.ro.

Facundo Pellistri a evoluat în carieră pentru Penarol Montevideo, Manchester United, Alaves şi Granada, iar pentru echipa naţională a Uruguayului a disputat 26 de meciuri, marcând de două ori.

Reclamă
Reclamă

Răzvan Lucescu, mesaj de luptă pentru jucători după eliminarea din Liga Campionilor

Răzvan Lucescu a avut un mesaj de luptă pentru jucători după eliminarea din Liga Campionilor. PAOK a fost eliminată dramatic în turul 3 al Ligii Campionilor de Malmo şi se luptă cu Shamroch Rovers pentru accederea în grupele Europa League.

Între dubla cu Shamrock, PAOK Salonic va juca în Superliga Greciei cu Panetolikos, duminică, de la 20:30, live în AntenaPLAY.

Reclamă

„Trebuie să luptăm, trebuie să luptăm. Nu există altă cale. Dacă cineva nu vede perspectivă și că suntem într-o perioadă foarte interesantă a sezonului, atunci nu merită să fie alături de noi. Încrederea trebuie să crească, dar fiecare jucător trebuie să lucreze la ea. Trebuie să lupte suficient cu el însuși și apoi ca membru al unui grup și că sunt disponibili de orice sacrificiu pentru echipă.

Va trebui să ne luptăm și să suferim suficient. Scopul este clar. Să trecem la următoarea fază a Ligii Europa. Acest lucru va veni prin ambele jocuri. Trebuie să luptăm mai întâi cu noi înșine și aceasta este logica noastră înainte de ambele meciuri împotriva lui Shamrock”, a spus Răzvan Lucescu într-o conferinţă de presă.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și