Închide meniul

Rivalii lui PSG se bucură după transferul uriaş al lui Lionel Messi. Clipul postat de Monaco, cu taximetristul Fabregas

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 august 2021, 10:53

Rivalii lui PSG se bucură după transferul uriaş al lui Lionel Messi. Clipul postat de Monaco, cu taximetristul Fabregas

Rivalii lui PSG se bucură după transferul uriaş al lui Lionel Messi

Profimediaimages

Contul de Twitter al monegascilor a postat un videoclip în care Fabregas se află la volanul maşinii sale. „Nu mişca, Leo, şoferul tău este deja pe drum”, e mesajul celor de la Monaco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii celor de la PSG sunt şi ei în al nouălea cer. Conform jurnaliştilor francezi, primele 150.000 de tricouri s-ar fi vândut într-un timp record. Suma încasată de club va fi una uriaşă, ţinând cont că un tricou poate fi achiziţionat cu 107 euro.

Lionel Messi putea ajunge la o rivală a Barcelonei

Lionel Messi a semnat cu PSG, după despărţirea de Barcelona, dar istoria putea fi altă. Jurnalistul Ignacio Miguelez susţine că alt club a fost aproape de semnătura starului argentinian: Atletico Madrid.

Diego Simeone a fost cel care l-a sunat personal pe Messi, pentru a-l aduce alături de vechiul său prieten, Luis Suarez, în atacul madrilenilor. Din motive financiare, Messi nu a mai ajuns pe Wanda Metropolitano, fiind acontat de PSG.

Reclamă

„Acum, după ce Messi s-a înţeles cu PSG, voi putea spune ce s-a întâmplat de fapt. Unul din cluburile interesate de Messi a fost Atletico Madrid. Cholo l-a sunat personal pe Messi. Leo şi familia lui s-au gândit serios la această opţiune, dar mutarea nu a fost posibilă”, a dezvăluit Ignacio Miguelez, jurnalistul de la Movistar.

Paris Saint-Germain a anunţat, marţi seară, că a obţinut serviciile argentinianului Lionel Messi, acesta semnând un contract valabil doi ani, cu opţiune pentru încă unul. El va încasa anual un salariu de 35 de milioane de euro.

“Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele la Paris. Clubul şi viziunea sa se potrivesc perfect ambiţiilor mele. Ştiu cât de talentaţi sunt jucătorii şi staful. Sunt hotărât să construiesc, alături de ei, ceva măreţ pentru club şi pentru fani. Sunt nerăbdător să intru pe gazonul Parc des Princes”, a declarat Messi după semnarea contractului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și