Închide meniul

Robert Lewandowski, cu gândul la plecare! Preşedintele lui Bayern a reacţionat imediat: „Are încă doi ani de contract!”

Dragoș Vasile Publicat: 19 iunie 2021, 22:49

Reclamă
Robert Lewandowski, cu gândul la plecare! Preşedintele lui Bayern a reacţionat imediat: „Are încă doi ani de contract!

profimediaimages

Robert Lewandowski în timpul meciului cu Olympique Lyon

Robert Lewandowski, cu gândul la plecare. Golgheterul le-a dat mari emoţii şefilor lui Bayern după ultimul interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski, cu gândul la plecare! Preşedintele lui Bayern a reacţionat imediat

Recent, Lewandowski a vorbit despre viitorul său. Atacantul cotat la 60 de milioane de euro pe site-urile de specialitate a dat de înţeles că ar vrea să înveţe o nouă limbă şi să ajungă într-o altă ţară.

„Încă vreau să învăţ. Mă simt foarte bine la Bayern, oraşul e excelent, clubul e minunat. Totuşi, mereu am vrut să învăţ o limbă nouă, să aflu mai multe despre o nouă cultură. Nu ştiu dacă va fi în cariera de fotbalist sau după ce mă retrag”, a anunţat atacantul pentru Canal+, citat de Marca.

După ce a aflat de declaraţia dată de Lewandowski, Herbert Hainer, preşedintele campioanei Germaniei, a reacţionat imediat. Acesta i-a transmis polonezului că îşi doreşte să rămână cât mai mult timp la Munchen.

„Robert e cel mai bun jucător al planetei. Are încă doi ani de contract şi îmi doresc să rămână aici cât mai mult. Este o adevărată binecuvântare pentru noi”, a spus Herbert Hainer, preşedintele lui Bayern, potrivit sursei citate.

Reclamă
Reclamă
Profimedia

Robert Lewandowski vrea la „masa bogaților!” Mesajul polonezului pentru Cristiano Ronaldo și Lionel Messi

Lewandowski a progresat atât de mult încât crede că a ajuns la nivelul lui Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Multă lume a considerat că polonezul ar fi meritat anul trecut să primească Balonul de Aur, însă premiul n-a mai fost decernat din cauza pandemiei de coronavirus.

„Sunt printre cei mai buni de ani de zile, poate sunt cel mai bun, aș vrea să fiu. Balonul de Aur nu a fost scopul meu, am câștigat Premiul FIFA și Premiul UEFA pentru cel mai bun jucător, ceea ce înseamnă o mult pentru mine.

Messi și Cristiano mereu la vârf, dar cred că acum îi pot invita la masa mea. Cred că pot să stau și să le vorbesc despre fotbal, despre pasiunea noastră, pentru că am câștigat totul în ultimul sezon”, a declarat Robert Lewandowski pentru Sportweek, citat de Sport.es.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și