Închide meniul

Robert Lewandowski e o mașinărie de goluri! Polonezul are cifre extraterestre pentru Bayern Munchen în 2021

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 septembrie 2021, 22:44

Robert Lewandowski e o mașinărie de goluri! Polonezul are cifre extraterestre pentru Bayern Munchen în 2021

Robert Lewandowski ar putea rămâne la Bayern

Profimedia

Cu cele două reușite în poarta echipei lui Mircea Lucescu, Robert Lewandowski a ajuns la cifre astronomice. Mai exact, polonezul a marcat în absolut toate aparițiile pe care le-a avut pentru Bayern, pe teren propriu, în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski, cifre extraterestre la Bayern Munchen

Recordul lui Lewandowski, în 2021, pe Allianz Arena, este ireal: 27 de goluri în 14 meciuri.

Mai mult, în ultimele 24 de meciuri disputate de atacantul de 33 de ani în Champions League, polonezul a înscris 18 goluri.


Robert Lewandowski a câştigat Gheata de Aur

Robert Lewandowski a câştigat Gheata de Aur 2021. Marcator a 41 de goluri în sezonul 2020-2021, atacantul lui Bayern nu le-a dat nicio şansă lui Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Este pentru prima dată, după 49 de ani, când un jucător din Bundesliga câştigă Gheata de Aur. O altă legendă a lui Bayern, Gerd Muller, a reuşit această performanţă în sezonul 1971-1972.

„Sunt extaziat. Dedic această distincţie tuturor oamenilor care au fost alături de mine în fiecare zi. Vreau să mulţumesc familiei, coechipierilor, antrenorilor şi celor de la Bayern. Sunt extrem de mândru de ceea ce am obţinut împreună, ca şi echipă. Vă mulţumesc„, a reacţionat Robert Lewandowski pe contul său de Twitter.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și