Închide meniul

Robert Lewandowski, magic în Borussia Dortmund – Bayern 2-3. Atacantul polonez este „călăul” galben-negrilor. Performanţă istorică!

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 decembrie 2021, 20:49 / Actualizat: 4 decembrie 2021, 21:49

Robert Lewandowski, magic în Borussia Dortmund – Bayern 2-3. Atacantul polonez este „călăul galben-negrilor. Performanţă istorică!

Robert Lewandowski, gol superb în Borussia Dortmund - Bayern

Profimediaimages

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știrea inițială

Reclamă

Julian Brandt a deschis scorul în minutul 5, dar bucuria gazdelor a fost de scurtă durată. Robert Lewandowski a arătat din nou că este într-o formă de zile mari şi a restabilit egalitatea în minutul 9. A fost al 15-lea său gol stagional.

Robert Lewandowski a strălucit în Borussia Dortmund – Bayern

Lewandowski a ajuns la 21 de goluri în cele 15 meciuri din Bundesliga împotriva Borussiei Dortmund. Este jucătorul care a înscris de cele mai multe ori împotriva galben-negrilor în întreaga istorie a primei ligi din Germania. Fost jucător al lui BVB între 2010 şi 2014, Robert Lewandowski a ajuns la 30 de reuşite în Der Klassiker, capitol la care nu are rival.

Reclamă

Polonezul a mai scris o pagină de istorie. Cu reuşita din derby a ajuns la 117 goluri înscrise, în deplasare, în Bundesliga. A egalat recordul lui Klaus Fischer.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski a fost la un pas să câştige Balonul de Aur

Robert Lewandowski a fost învins de Lionel Messi în lupta pentru Balonul de Aur. Numai 33 de puncte l-a despărţit pe atacantul lui Bayern de argentinianul care a cucerit trofeul pentru a 7-a oară în carieră.

Pentru început, vreau să îl felicit pe Lionel Messi pentru Balonul de Aur. Vreau să îi mulțumesc fiecărui jurnalist care a votat pentru mine și care a crezut că realizările mele din 2021 au fost importante.

Am câștigat premiul ”Cel mai bun atacant”, dar niciun jucător nu poate câștiga un premiu individual fără să aibă în spatele lui cea mai puternică echipă și cei mai loiali fani. Vreau să îi mulțumesc clubului meu pentru că mi-a oferit tot ce aveam nevoie pentru a-mi împlini visele.

Vreau să le mulțumesc colegilor din naționala Poloniei și celor de la Bayern Munchen. Vreau să le mulțumesc fanilor care au fost alături de mine în fiecare zi. Înseamnă mult pentru mine.

Și cel mai important lucru, vreau să îi mulțumesc familiei mele, mamei mele. Mulțumesc, Ana, ești dragostea vieții mele și prietena mea cea mai bună. Îi mulțumesc lui Milena, sora mea și prietenilor me, care formează baza realizărilor mele”, a scris Lewandowski, pe Facebook.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga
Fotbal • 15 mart., 14:41
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga: „Am primit telefoane”
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man
AntenaPLAY • 4 mart., 13:30
Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man! Adevărul din spatele interesului lui Napoli: „Asta e cel mai important!”
Dennis Man este pe „radarul” lui Napoli și poate prinde un transfer de vis
AntenaPLAY • 4 mart., 12:05
Dennis Man, pe „radarul” lui Napoli! Românul poate prinde un transer de vis! Anunțul italienilor