Închide meniul

Roberto D’Aversa, OUT de la Parma! Dennis Man și Valentin Mihăilă vor avea alt antrenor. Anunțul făcut de conducere

Alexandru Ivan Publicat: 23 mai 2021, 11:33

Roberto DAversa, OUT de la Parma! Dennis Man și Valentin Mihăilă vor avea alt antrenor. Anunțul făcut de conducere

Profimedia

D'Aversa, OUT de la Parma

  • Robero D’Aversa n-a reușit să o salveze pe Parma
  • Antrenorul va fi demis

D’Aversa, OUT de la Parma. Tehnicianul de 45 de ani a fost anunțat, imediat după eșecul 0-3 cu Sampdoria, că urmează să fie demis. Aceași soartă o va avea și directorul sportiv Marcello Carli, scrie Sky Sports, citat de Calciomercatoweb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

D’Aversa, OUT de la Parma. Dennis Man și Valentin Mihăilă vor avea alt antrenor

Parma a retrogradat matematic din Serie A, la capătul unui sezon dezastruos. Echipa lui Man și Mihăilă a reușit doar 3 victorii stagionale, mai puține decât oricare altă echipă. D’Aversa a preluat echipa la începutul acestui an, însă n-a reușit să o salveze.

În cele 23 de meciuri cu Roberto D’Aversa pe bancă, Parma a reușit o singură victorie. A pierdut de 17 ori și a smuls cinci remize. Golaverajul este înspăimântător: 27-54. Cu așa rezultate, D’Aversa avea șanse minime să continue la Parma.

Reclamă

Până să numească un nou antenor, Kyle Krause a găsit un alt director sportiv. Sursa citată anunță cu funcția va fi ocupată de Mauro Pederzoli.

Dennis Man și Valentin Mihăilă ar putea fi antrenați de un fost campion mondial

Este vorba despre Fabio Grosso, unul dintre principalii candidați de pe lista echipei lui Man și Mihăilă, scrie Sport Parma. Ajuns în prezent la 43 de ani, acesta a fost o piesă de bază în echipa Italiei care a cucerit Mondialul din 2006.

Reclamă

Grosso s-a retras în 2012, în tricoul lui Juventus. El a pregătit ulterior echipele de juniori ale „Bătrânei Doamne”. Prima experiența la seniori a avut-o pe banca lui Bari, în sezonul 2017-2018, când a terminat pe locul 7 în Serie B. În prezent, acesta o antrează pe Frosinone.

Sistemul preferat al lui Fabio Grosso este 4-3-3, formație cu care Man și Mihăilă sunt obișnuiți de la FCSB și, respectiv, Universitatea Craiova. În general, echipele lui Grosso au practicat un stil ofensiv, ceea ce ar putea să fie pe placul celor doi jucători români, ținând cont de viteza pe care o posedă amândoi.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man
AntenaPLAY • 23 mart., 17:39
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”