Închide meniul

Roberto Firmino merge în Arabia Saudită! Brazilianul s-a înţeles cu Al Ahli

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 iunie 2023, 8:48

Roberto Firmino merge în Arabia Saudită! Brazilianul s-a înţeles cu Al Ahli

Roberto Firmino merge în Arabia Saudită

Roberto Firmino, la ultimul său meci pe Anfield, în tricoul lui Liverpool / ProfiMedia

Roberto Firmino merge în Arabia Saudită! Brazilianul care s-a despărţit de Liverpool vara aceasta şi-a găsit echipă. Atacantul de 31 de ani a ajuns la un acord verbal cu formaţia Al Ahli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roberto Firmino s-a despărţit de Liverpool la finalul sezonului trecut, după ce contractul său cu echipa de pe Anfield a expirat. În tricoul „cormoranilor”, Firmino a evoluat în perioada 2015-2023 şi a câştigat tot ce se putea câştiga alături de formaţia pregătită de Jurgen Klopp.

Roberto Firmino merge în Arabia Saudită! Brazilianul s-a înţeles cu Al Ahli

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Roberto Firmino a ajuns la o înţelegere cu formaţia Al Ahli din Arabia Saudită. Brazilianul urmează să efectueze vizita medicală, după care va semna un contract valabil până în iunie 2026.

În ultimul sezon petrecut pe Anfield, Roberto Firmino a evoluat în 35 de meciuri şi a marcat de 13 ori. De asemenea, el a pasat decisiv de alte cinci ori.

În perioada petrecută pe Anfield, Firmino a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai formaţiei lui Jurgen Klopp, care a câştigat, printre altele, Liga Campionilor sau titlul în Premier League. În total, Firmino a bifat 362 de meciuri în tricoul „cormoranilor”, marcând 111 goluri şi oferind 79 de pase de gol.

Reclamă

Al Ahli va fi a patra echipă din cariera lui Roberto Firmino. Înainte de a ajunge la Liverpool, atacantul brazilian a mai evoluat la Figueirense şi Hoffenheim. În 2015, Liverpool plătea 41 de milioane de euro pentru transferul său de la formaţia din Bundesliga.

Roberto Firmino va fi coleg la Al Ahli cu Edouard Mendy, fostul portar al lui Chelsea

Roberto Firmino va juca alături de un fost rival din Premier League. Edouard Mendy, fostul portar al celor de la Chelsea, a fost prezentat oficial la gruparea din Arabia Saudită.

Portarul senegalez, care a fost desemnat cel mai bun portar din lume de FIFA în 2021, dar şi cel mai bun portar din Liga Campionilor, a semnat un contract valabil pe trei ani cu noua sa echipă. Suma pe care Chelsea o va încasa este de 18,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3

Mendy nu este singurul jucător din această vară care pleacă de la Chelsea şi alege să îşi continue cariera în Arabia Saudită. N’Golo Kante a semnat cu Al-Ittihad, în timp ce Kalidou Koulibaly este noul jucător al celor de la Al-Hilal.

Edouard Mendy a ajuns la Chelsea în vara anului 2020, atunci când Chelsea a plătit 24 de milioane de euro pentru aducerea sa de la Rennes.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și