Închide meniul

Roberto Mancini a anunțat lotul final al Italiei pentru meciurile cu Anglia și Malta! Ce decizie a luat în privința lui Andrea Compagno

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 17 martie 2023, 22:50

Roberto Mancini a anunțat lotul final al Italiei pentru meciurile cu Anglia și Malta! Ce decizie a luat în privința lui Andrea Compagno

Roberto Mancini a anunțat lotul final al Italiei pentru meciurile cu Anglia și Malta

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Roberto Mancini a anunțat lotul final al Italiei pentru meciurile cu Anglia și Malta! Selecționerul Squadrei Azzurra nu l-a convocat pe Andrea Compagno, atacantul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italia debutează în preliminariile pentru EURO 2024 împotriva Angliei, pe teren propriu, pe 23 martie.

Roberto Mancini a anunțat lotul final al Italiei pentru meciurile cu Anglia și Malta! Ce decizie a luat în privința lui Andrea Compagno

Chiar dacă a fost convocat pe lista preliminară pentru startul în campania de calificare, Andrea Compagno nu a mai fost trecut și pe lista finală, astfel că debutul său la echipa națională a Italiei nu va avea loc.

Iată lotul final anunțat de Roberto Mancini, selecționerul Italiei:

Andrea Compagno, monitorizat de echipele din Italia: „Face lucruri extraordinare! Și Giroud a ‘explodat’ târziu”

Andrea Compagno este monitorizat de echipele din Italia. Anunțul răsunător a fost făcut de impresarul său. Alessandro Pezzoli a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului de la FCSB. Agentul a dezvăluit că există interes din țara natală pentru Compagno. Vârful vicecampioanei României a avut o perioadă de vis în Liga 1, iar răsplata n-a întârziat să apară.

Reclamă

Andrea Compagno a „explodat” la FC U Craiova 1948, iar vara trecută a fost transferat de Gigi Becali la FCSB. Atacantul de 26 de ani, născut la Palermo, a marcat cele mai multe goluri în actualul sezon din Liga 1, la egalitate cu rapidistul Marko Dugandzic.

Impresarul său a dezvăluit că echipele din Peninsulă îl monitorizează pe atacantul de la FCSB.

„El face lucruri extraordinare de doi ani de zile. A încheiat anul 2022 cu 24 de goluri, mai mult decât oricare alt atacant italian. A fost desemnat cel mai bun jucător străin din România. În acest sezon a înscris 16 goluri, inclusiv unul în Conference League împotriva lui Anderlecht.

Reclamă 4 / 0/3

Are 26 de ani… mă gândesc la faptul că Giroud se bucură de cele mai bune momente ale carierei acum, la 35 de ani, la Milan. Din punct de vedere al mentalității și calității, Andrea are mulți ani în față, la un nivel excelent.

Știam că este un jucător cu calități tehnice și umane importante, iar cu vizibilitatea potrivită va ‘exploda’. România are o ligă competitivă, care se dezvoltă rapid din punct de vedere economic și structural. Aproape toate cluburile au stadioane noi.

El este un atacant de 1.95 metri, care știe să joace atât individual, cât și pentru echipă, și care are un simț al golului dezvoltat.

În prezent, el este concentrat să încheie sezonul în cel mai bun mod posibil și să își îndeplinească obiectivele. Steaua (n.r. – FCSB) se află la 3 puncte în spatele liderului, iar Andrea este cel mai bun marcator al campionatului (n.r. – la egalitate cu Marko Dugandzic).

La finalul sezonului vom trage concluziile. Este normal că l-au remarcat în Italia, la fel ca în străinătate”, a spus Alessandro Pezzoli, impresarul lui Andrea Compagno, potrivit tuttomercatoweb.com.

Recomandări
  • Roberto Mancini a anunțat lotul final al Italiei pentru meciurile cu Anglia și Malta
  • Ce decizie a luat în privința lui Andrea Compagno

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și