Închide meniul
Foto

Roman Abramovich a confirmat că vinde Chelsea. „Mi se rupe sufletul că mă despart așa! Sper că voi mai putea vizita Stamford Bridge!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2022, 20:37

Roman Abramovich a confirmat că vinde Chelsea. „Mi se rupe sufletul că mă despart așa! Sper că voi mai putea vizita Stamford Bridge!”

Roman Abramovich vinde Chelsea

Profimediaimages

Roman Abramovich, mesaj de adio pentru fanii lui Chelsea

Mi se rupe sufletul că mă despart așa de acest club. Cu toate acestea, cred că acest lucru este în interesul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sper că voi putea vizita Stamford Bridge pentru ultima dată, pentru a îmi lua rămas bun de la voi„, a fost mesajul lui Roman Abramovich pentru fani.

După 18 ani petrecuți la conducerea clubului, Abramovich poate obține trei miliarde de euro în schimbul pachetului majoritar de acțiuni. A anunțat că banii îi va dona unei fundații care va  ajuta victimele războiului din Ucraina.

Vânzarea clubului nu va fi accelerată, dar va urma un proces echitabil. Nu voi cere rambursarea niciunui împrumut. Niciodată nu a fost vorba despre afaceri sau bani, ci despre pasiune pură pentru joc și club„, a ținut să precizeze Abramovich în cadrul aceluiași comunicat, potrivit bbc.com.

Reclamă

Abramovich a virat 1.5 miliarde de lire sterline (n.r. 1.8 miliarde de euro) în bugetul clubului londonez, din momentul în care a venit la conducere. Toți banii au ajuns însă sub formă de împrumut! Și-a scos deja pachetul majoritar de acțiuni la vânzare și a primit trei oferte. Campioana Europei este pe punctul de a avea un nou patron. Hansjorg Wyss, un miliardar elvețian, este pe lista scurt a posibililor succesori ai lui Abramovich.

Roman Abramovich, decizie drastică în timpul războiului din Ucraina

Cel care a contribuit la cele mai importante succese din istoria lui Chelsea nu are de gând să mai stea în Londra. Un parlamentar susține că oligarhul rus vinde în grabă proprietăți din Regatul Unit pentru a evita potențialele sancțiuni financiarea, anunță theguardian.com.

Deputatul laburist Chris Bryant a transmis public că Guvernul se mișcă mult prea lent în încercarea de a impune sancțiuni miliardarilor ruși care ar avea legături cu președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că Abramovich este îngrozit că va fi sancționat, motiv pentru care își va vinde mâine casa și un alt apartament. Neliniștea mea este că ne ia prea mult timp„, a precizat Bryant.

Abramovich are un conac cu 15 dormitoare situat în vestul Londrei, în Kensington Palace Gardens. Au apărut zvonuri că un potențial cumpărător va face un tur al proprietății astăzi, iar jurnaliștii s-au dus în număr mare acolo. În 2009, Roman Abramovich l-a cumpărat cu 90 de milioane de lire sterline (n.r. 108 milioane de euro).

Pentru o perioadă, Abramovich s-ar putea muta pe yacht-ul său care a costat 590 de milioane de dolari (n.r. 530 de milioane de euro), care este dotat cu sustem de apărare antirachetă, o capsulă de evacuare, un submarin și trei elicoptere. Eclipse are o sală de gimnastică de 77 de metri pătrați, salon de înfrumusețare, jacuzzi pe puncte și 18 cabine de oaspeți. Echipajul este format din 100 de persoane.

Citește și:
Recomandări
  • Roman Abramovich nu va mai fi patronul lui Chelsea
  • Mesajul de adio al miliardarului rus pentru fanii campioanei Europei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și