Închide meniul

Romario Benzar, situație dezastruoasă în Italia! ”M-a sunat tatăl lui și mi-a zis că de 10 luni nu a primit salariul”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2022, 8:43

Romario Benzar, situație dezastruoasă în Italia! ”M-a sunat tatăl lui și mi-a zis că de 10 luni nu a primit salariul”

Romario Benzar, situație dezastruoasă în Italia!

Profimedia Images

Fundașul de 29 de ani are un salariu de un milion de euro pe an. El a fost însă acuzat de italieni că preferă să stea pe bancă și să-și ia salariul. Din spusele tatălui său, lucrurile nu stau chiar așa. Ultimul său meci pentru Lecce a avut loc în decembrie 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romeo Benzar, probleme mari în Italia

”Ce se întâmplă cu Benzar? Dragul de el… M-a sunat tatăl lui și mi-a zis că de 10 luni nu a primit salariul în Italia. Eu vă spun ce mi-a zis tatăl lui. Teoretic, eu cred că e imposibil să se întâmple așa ceva.

Nu au acea stare de spirit pe care o au sârbii, au o educație profesionistă precară și o abordare a fotbalului foarte superficială. Oricine, înainte să ia un jucător, știe istoricul lui, îl urmărește.

Cota lui Romeo Benzar, în cădere liberă

Ne raportăm la vecinii noștri, sârbii, ungurii vin acum tare din urmă, ucrainenii… Când marchează un gol două, euforia e prea mare și apare lipsa de echilibru și de control”, a spus Iacob, citat de digisport.ro.

În apogeul carierei, cota lui Romeo Benzar era de 2.5 milioane de euro. A ajuns între timp doar 500.000 de euro. După ce nu s-a acomodat la Lecce, club care l-a transferat în vara lui 2019 pentru două milioane de euro, el a mai fost împrumutat la Perugia și Farul.

Reclamă

Romeo Benzar a făcut parte din echipa cu care Gică Hagi a câștigat campioatul în România, în sezonul 2016-2017. El și-a mai trecut în cont și o Supercupă a României. Pentru naționala României, Benzar a adunat 19 partide din 2016 până acum.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și