Închide meniul

Ronald Koeman, gest șocant la conferința de presă! Ce a putut să facă antrenorul Barcelonei

Alexandru Ivan Publicat: 22 septembrie 2021, 16:23

Ronald Koeman, gest șocant la conferința de presă! Ce a putut să facă antrenorul Barcelonei

Ronald Koeman, gest șocant la conferința de presă

Profimedia

  • Ronald Koeman, gest șocant la conferința de presă
  • Ce a putut să facă antrenorul Barcelonei

Clubul şi cu mine, ca antrenor, suntem într-o situaţie de reconstrucţie, trebuie să construim fără mari acţiuni financiare. Nu ne putem aştepta la miracole în Liga Campionilor. Echipa merită să fie susţinută, ştiu că presa ştie acest lucru. Ştiu că nu e prima oară când se întâmplă acest lucru în istoria Barcei”, a citit el într-un comunicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman, conferință de presă incredibilă la Barcelona

Koeman nu a răspuns la nicio întrebare a jurnaliştilor și și-a încheiat discursul cu un mesaj categoric.

„Tinerii vor avea oportuniţăţi aşa cum au avut Xavi şi Iniesta la vremea lor, dar trebuie să fim răbdători”, a mai spus olandezul.

Reclamă


Barcelona vrea să-l schimbe pe Ronald Koeman

FC Barcelona stă pe un butoi cu pulbere. După umilinţa din Liga Campionilor, 0-3 cu Bayern Munchen, şi egalul din campionat cu Granada catalanii vor să-l schimbe pe Ronald Koeman, potrivit espn.com.

Președintele Joan Laporta a ținut o ședință de urgență, timp de o oră, cu membrii din conducere. Concluzia e una clară. Nu ar vrea un antrenor interimar în locul lui Ronald Koeman, ci unul care să rămână mai mult timp și să înceapă o reconstrucție, chiar în plin sezon.

Reclamă

Lipsa de prea multe alternative îl face pe președinte să mai aștepte până după meciul cu Cadiz, din deplasare, urmând apoi să-l schimbe pe Koeman. Variantele luate în calcul pentru înlocuirea olandezilui sunt Xavi și selecționerul Belgiei, Roberto Martinez, conform sursei citate.

Pentru luarea unei decizii radicale, Joan Laporta a discutat mai amănunțit cu vicepreședintele Eduard Romeu, care susține că banii pentru a-l plăti pe Koeman nu sunt o problemă. Situația Barcelonei din meciul cu Granada era atât de disperată pe final, încât Ronald Koeman a decis să joace în ofensivă cu mijlocașul Luuk de Jong și cu fundașul Gerard Pique.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League