Închide meniul

Ronald Koeman, prima reacţie după ce PSG i-a oferit lui Messi un super contract! Ce spune despre oferta "de neegalat" a şeicilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 aprilie 2021, 16:15

Ronald Koeman, prima reacţie după ce PSG i-a oferit lui Messi un super contract! Ce spune despre oferta "de neegalat" a şeicilor

profimediaimages.ro

Ronald Koeman şi Leo Messi

Întrebat din nou despre posibilitatea de a rămâne fără Messi la finalul sezonului, Ronald Koeman a avut o reacţie categorică. Antrenorul catalanilor a explicat că nu îşi doreşte acest scenariu. Ba mai mult, olandezul îl sfătuieşte pe căpitanul Barcelonei să îşi încheie cariera pe "Camp Nou".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu mă interesează pentru că nu ştiu dacă e adevărat. Asta, în primul rând. În al doilea rând, sper ca Leo să rămână. Am spus-o de atâtea ori.

Pentru mine, el trebuie să îşi încheie cariera aici pentru că a fost aici toată viaţa lui. E o decizie pe care Leo trebuie să o facă. Nu sunt îngrijorat pentru ce se va întâmpla la finalul sezonului", a declarat Koeman, citat de MundoDeportivo.

Înscrie-te aici pentru a câştiga super-premii în concursul WorkOut from Home. Câştigă 4 aparate de fitness! Îţi transformăm casa într-o sală de forţă!

Reclamă

Messi, trident de vis cu Neymar şi Mbappe! PSG, ofertă uriaşă pentru superstarul argentinian. Anunţul momentului în fotbalul mondial

Reacţia lui Koeman a apărut la nici 24 de ore după anunţul care a tulburat apele în fotbalul mondial. Campioana Franţei i-a propus lui Leo Messi un contract pe 2 ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an. Anunţul a fost făcut de publicația TNT Sports Brazil, prin intermediul jurnalistului Marcelo Bechler.

Messi se află de mai mult timp pe radarul francezilor. În tabăra catalanilor a existat optimism că argentinianul își va redescoperi din nou bucuria în Spania și va semna cu gruparea de pe Camp Nou. În acest sens au apărut deja mai multe surse care au afirmat că i sa oferit o prelungire a contractului.

Totuşi, PSG nu ţine cont de nimic şi vrea să îl aducă pe acesta la Paris. Sursa citată menţionează că oferta şeicilor este "de neatins" şi nu poate fi egalată de nicio forţă din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și