Închide meniul

Ronald Koeman pune paie pe foc înainte de Barcelona – Atletico Madrid: "E ceva personal!" Cum vor aborda catalanii derby-ul pentru titlu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2021, 14:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Ronald Koeman pune paie pe foc înainte de Barcelona – Atletico Madrid: "E ceva personal!" Cum vor aborda catalanii derby-ul pentru titlu

profimediaimages

Ronald Koeman, înainte de Barcelona - Atletico Madrid

Ronald Koeman a luat cartonașul roșu în înfrângerea cu Granada, scor 1-2, din urmă cu 2 etape. Federația spaniolă l-a suspendat pentru două jocuri, astfel el nu va putea fi pe bancă la derby-ul de titlu cu Atletico Madrid. Koeman a atacat decizia federației, spunând că situația este una "personală". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman, războinic înainte de Barcelona – Atletico Madrid

"Da, simt că este ceva personal! Toate astea pentru că am spus 'ce caracter'. Nu cred că este jignitor, nu este un motiv pentru a sancționa pe cineva pentru două jocuri, așa că există altceva acolo.

Dar staff-ul este suficient de bun pentru a lua jocul și suntem împreună de mult timp. Ideile mele și ideile lor sunt aceleași, așa că nu trebuie să ne agităm dacă nu pot fi acolo”, a spus Ronald Koeman, la conferința de presă dinaintea meciului cu Atletico Madrid. 

Barcelona este la două lungimi în spatele lui Atletico, care are 76 de puncte. O victorie i-ar duce pe catalani pe primul loc, cu trei etape rămase de jucat.

Real Madrid, care este la egalitate de puncte cu Barcelona, ar putea fi principalul beneficiar dacă jocul se va încheia la egalitate. Madrilenii au un golaveraj pozitiv față de Barcelona și Atletico. Echipa lui Zidane joacă duminică, împotriva Sevillei. 

Reclamă

Ronald Koeman: "Meci important, dar nu decisiv"

Ronald Koeman a insitat că deznodământul de la Barcelona – Atletico Madrid nu va influența decisiv lupta la titlu. În urmă cu câteva luni, catalanii puteau doar să viseze la coroană.

"Există urcușuri și coborâșuri într-un sezon și am acumulat multe puncte pentru a fi în această postură. Nu ne-am putut imagina că putem ajunge în acest punct în urmă cu câteva luni. Pentru a fi campioni, trebuie să câștigăm fiecare joc. Sunt convins că dacă câștigăm fiecare meci, atunci vom fi campioni.

Trebuie să ne gândim cum să-i presăm. Avem nevoie să facem un joc bun cu mingea deoarece sunt o echipă care apără bine. Trebuie să fim foarte buni pentru a crea oportunități", a mai spus Ronald Koeman.

Reclamă 4 / 0/3

Martin Braithwaite va reveni în lot după accidentarea la gleznă de luna trecuta. Doar Ansu Fati și Philippe Coutinho nu sunt disponibili pentru derby-ul cu Atletico. 

Deby-ul dintre Barcelona și Atletico Madrid este programat sâmbătă, de la ora 17:15, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și