Închide meniul

Ronald Koeman ratează derby-ul de titlu cu Atletico! Ce suspendare a primit după eliminarea din meciul cu Granada

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 aprilie 2021, 16:09

Ronald Koeman ratează derby-ul de titlu cu Atletico! Ce suspendare a primit după eliminarea din meciul cu Granada

profimediaimages

Ronald Koeman rateaza derby-ul cu Atletico

Koeman a primit cartonaş roşu în minutul 68 al partidei cu Granada, pierdută de catalani cu scorul de 1-2. Antrenorul Barcelonei a protestat în faţa arbitrului de rezervă la golul egalizator al oaspeţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo Koeman ratează derby-ul de titlu cu Atletico 

Koeman a fost sancționat în baza articolului 117 din codul disciplinar care pedepsește „atitudinile de dispreț sau desconsiderare față de arbitri, manageri sau autorități sportive”.

În urma acestei sancționări, Ronald Koeman nu va putea sta pe banca Barcelonei la meciul de duminică împotriva Valenciei, dar şi la confruntarea din 8 mai cu Atletico Madrid. 

Fară Koeman pe margine, elimat la scorul de 1-1, Barcelona a primit lovitura decisivă în minutul 79. Jorge Molina a înscris dintr-o centrare și a adus o victorie uriașă pentru Granada, scor 2-1 pe Camp Nou.

Cum explică Ronald Koeman eliminarea din meciul cu Granada

Ronald Koeman n-a înțeles decizia "centralului" de a-i acorda cartonașul roșu. Arbitrul  Pablo Gonzalez a scris în raportul de meci ca antrenorul Barcelonei a arătat lipsă de respect.

Reclamă

"Nu înţeleg absolut deloc! Nu i-am spus nimic. Nu l-am insultat. Am vorbit cu al patrulea oficial, iar el a fost lipsit de respect faţă de mine.

Nu am greşit, deşi în raportul arbitrului scrie că eu am fost lipsit de respect. Pentru mine, nu este deloc aşa. Nu am folosit cuvinte urâte", s-a plâns Koeman.

În urma eşecului cu Granada, Barcelona a ratat şansa de a trece pe primul loc în campionatul Spaniei. Catalanii sunt la două puncte în spatele liderului Atletico Madrid şi la egalitate cu Real Madrid. Barca are meci direct cu Atletico pe 8 mai, pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și