Închide meniul

Ronald Koeman, reacție tipic românească după ce a fost bătut de Real Madrid: ”Este de neînțeles”

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2020, 18:07 / Actualizat: 9 februarie 2023, 17:18

Ronald Koeman, reacție tipic românească după ce a fost bătut de Real Madrid: ”Este de neînțeles”

Ronald Koeman vrea titlul cu Barcelona

DPA Images / Christian Charisius via Hepta

  • Reacție dură a lui Ronald Koeman
  • Barcelona – Real Madrid 1-3

Ronald Koeman a avut un discurs dur după derby-ul cu Real Madrid, pierdut de Barcelona cu 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman a contestat vehement acordarea penalty-ului pentru Real Madrid, la scorul de 1-1. Arbitrul a dictat lovitura de pedeapsă după ce consultat VAR-ul.

Penalty-ul este de neînțeles. VAR-ul nu a luat decizii în favoarea noastră în nicio partidă de până acum. Nu meritam să pierdem, arbitrul a influențat rezultatul”, a spus Ronald Koeman după El Clasico.

Reclamă

Sergio Ramos: „VAR mi-a dat dreptate”

Sergio Ramos a obținut un penalty după o intervenție imprudentă a fundașului Clement Lenglet. Jucătorul madrilen a transformat tot el și a ajuns la 5 goluri în duelul cu Barcelona, egalându-l astfel chiar pe antrenorul actual al catalanilor, Ronald Koeman.

Sunt unii care fac marcaj la mine, dar depășesc limita! A fost penalty clar. Pentru mine, faza este foarte clară, iar VAR mi-a dat dreptate.

Reclamă

În ceea ce privește jocul, am fost mai buni ca ei, mai ales în a doua repriză. Ei suferă atunci când nu le dăm mingea”, a explicat Sergios Ramos.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul