Închide meniul

Ronaldinho a oferit primul interviu după ieșirea din închisoare. "A fost o lovitură uriașă pentru mine!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2020, 12:28

Ronaldinho a oferit primul interviu după ieșirea din închisoare. "A fost o lovitură uriașă pentru mine!"

Profimediaimages

Ronaldinho, primele declarații după ieșirea din închisoare

Brazilianul de 40 de ani este închis într-o cameră de hotel pe toată durata anchetei. A putut oferi totuși primul interviu și a ținut să precizeze că este nevinovat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldinho, trimis în arest la domiciliu

O echipă de la ABC TV l-a vizitat pe fostul câștigător al Balonului de Aur. Ronaldinho le-a explicat jurnaliștilor cu ce probleme s-a confruntat.

"Am fost surprinși să aflăm că documentele noastre sunt false. Încă de atunci am avut intenția să colaborăm cu justiția și să clarificăm toate problemele. A fost o lovitură uriașă, nu mi-am imaginat niciodată că voi fi într-o situație de genul acesta. Toată viața mea am încercat să ajung la cel mai înalt nivel profesional și să aduc fericire oamenilor cu fotbalul meu", a dezvăluit Ronaldinho.

Campion mondial cu Brazilia, Ronaldinho este nerăbdător să își vadă mama. El și fratele lui nu știu când se vor putea întoarce în țara natală.

Reclamă

"Primul lucru pe care îl voi face când se va termina acest coșmar? O voi îmbrățișa și o voi săruta pe mama mea. Ea a trăit o perioadă dificilă din cauza coronavirusului și a stat închisă în casă. După voi suporta consecințele faptului că am intrat la închisoare", a declarat fotbalistul care a câștigat două titluri cu Barcelona și unul cu AC Milan.

Pentru a putea ieși din închisoare, Ronaldinho și Roberto Assis au plătit aproximativ 1.6 milioane de euro.
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ronaldinho a stat 32 de zile după gratii
  • În prezent, brazilianul este arestat la domiciliu
  • Ronaldinho nu are voie să plece din Paraguay

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și