Închide meniul
VIDEO

Roy Keane, uluit de performanţa obţinută de Cristiano Ronaldo în Manchester United – Tottenham 3-2: „A părut nervos, cu siguranţă l-a supărat ceva!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 martie 2022, 22:34

Reclamă
Roy Keane, uluit de performanţa obţinută de Cristiano Ronaldo în Manchester United – Tottenham 3-2: „A părut nervos, cu siguranţă l-a supărat ceva!

Cristiano Ronaldo, hat-trick în Manchtester United - Tottenham 3-2

Profimediaimages

Legenda lui Manchester United l-a ridicat în slăvi pe Ronaldo, cel care a lipsit în derby-ul cu Manchester City şi a lăsat de înţeles că vrea să plece de pe Old Trafford. Cu peste 300 de meciuri jucate în tricoul „diavolilor” şi 7 titluri câştigate în Premier League, Keane a rămas surprins de „răutatea” arătată pe teren de CR7.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roy Keane, prima reacţie după ce Cristiano Ronaldo a intrat în istoria fotbalului

Cristiano Ronaldo a părut nervos astăzi, a fost multă agresiune în jocul său. După ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută, cu siguranţă l-a supărat ceva. Totuşi, a arătat astăzi ceea ce tot am văzut în ultimii ani că este genial! Cele trei goluri au fost fantastice, mai ales că a avut, în total, 5 atingeri de balon.

Aduce atât de mult echipei. Oamenii cred că Ronaldo nu poate juca în fiecare săptămână, sau că nu aduce valoare. Am văzut azi ce poate. Şi era o problemă pentru Manchester United, trebuia să îşi revină. Urmează un meci important în Europa. Mi-a plăcut meciul. Nu au făcut un joc grozav, dar şi-au făcut treaba şi au câştigat!„, a declarat Roy Keane pentru Sky Sports.

Odată cu „tripla” din Manchester United – Tottenham, Cristiano Ronaldo a ajuns la 59 de hat-trick-uri înscrise de-a lungul carierei. 44 dintre acestea au fost reușite în tricoul lui Real Madrid, 10 pentru naționala Portugaliei, trei pentru Juventus și două pentru Manchester United.

Reclamă
Reclamă 4

Precedentul hat-trick al lui Cristiano Ronaldo pentru Manchester United a fost în 2008, într-un meci cu Newcastle. 14 ani și 59 de zile au trecut de la acel moment. E cea mai îndelungată perioadă de timp dintre două „triple” reușite de un jucător în Premier League.

Cristiano Ronaldo i-a spus lui Jorge Mendes că vrea să plece de la Manchester United

Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu se mai simte bine la Manchester United. Starul portughez a lipsit la derby-ul orașului Manchester și s-a pregătit individual la ultimul antrenament. CR7 a fost însoțit de doi bodyguarzi la baza „diavolilor” și i-a spus impresarului său, Jorge Mendes, că vrea să plece la vară.

Tensiunea din vestiarul lui Manchester United este din ce în ce mai mare, în prim-plan cu Cristiano Ronaldo. Atacantul lusitan a fost lăsat în afara lotului la derby-ul cu Manchester City, din cauza unor probleme la șold.

Reclamă

Explicațiile managerului Ralf Rangnick au fost puse la îndoială de presa britanică. Jurnaliştii britanici consideră că CR7 s-ar fi autoexclus din lotul lui United, la aflarea veştii că urma să fie lăsat pe bancă la meciul de pe Etihad.

Ronaldo este hotărât să plece de la Manchester United la vară, după un singur sezon petrecut pe Old Trafford, de la revenire. Jorge Mendes, impresarul lusitanului, a încercat să-l calmeze și să-l facă să se mai gândească, dar discuția s-a doveditat a fi un eșec, anunţă The Sun.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și